Table of Contents:

  1. Hvem styrede Italien under 2 verdenskrig?
  2. Hvad producerer Italien?
  3. Hvad gjorde Italien i 2. verdenskrig?
  4. Hvor dyrkes afgrøderne i Italien?
  5. Hvilken region hører Rom under?
  6. Hvilken region høre Rom til?

Hvem styrede Italien under 2 verdenskrig?

Aksemagterne var de lande, der kæmpede på Tysklands side mod de allierede under 2. Verdenskrig. Den oprindelige sammenslutning bestod af ”Aksen Rom-Berlin” fra 1936, nemlig samarbejdet mellem det nazistiske Tyskland og det fascistiske Italien, der var under ledelse af Benito Mussolini.

Hvad producerer Italien?

Italien er et af de mest populære rejsemål både for danskere og mange andre nationaliteter. Italien er et industriland, der producerer biler og modetøj, men især i den sydlige del af landet er der stadig fattige landbrugsområder, og der er problemer med mafiakriminalitet.

Hvad gjorde Italien i 2. verdenskrig?

Operationen efterfulgte den succesfulde invasion af Sicilien under Felttoget i Italien. Hovedinvasionsstyrken gik i land omkring Salerno på den vestlige kyst under Operation Avalanche, mens to hjælpeoperationer fandt sted i Calabrien (Operation Baytown) og Taranto (Operation Slapstick).

Hvor dyrkes afgrøderne i Italien?

Udover Alperne i nord er der en anden stor bjergkæde, Appenninerne længere mod syd. Mellem bjergkæderne ligger Po-sletten som er meget frugtbar med god landbrugsjord. En tredjedel af Italien består af bjerge, under en fjerdedel af lavland.

Hvilken region hører Rom under?

Rom ligger i Lazio-regionen i Centralitalien, hvor floderne Aniene og Tiberen løber sammen. Selvom byens centrum ligger omkring 24 kilometer inde i landet i forhold til det Tyrrhenske Hav, breder byens territorium sig helt til kysten, hvor det sydvestliggende Ostia-distrikt ligger.

Hvilken region høre Rom til?

Storbyferie i Rom Vi kommer ikke udenom at Rom er både hovedstanden i Italien og Regionshovedstand for Lazio, og er muligvis en af de skønneste storbyferier i Europa.