Table of Contents:

  1. Hvad for noget hår passer til mig?
  2. Hvad er den bedste frisure?
  3. Hvem klæder kort hår?
  4. Hvordan klipper man etager i kort hår?
  5. Hvem kan have kort hår?

Hvad for noget hår passer til mig?

Brede, fyldige krøller kan også bryde den lange form. Husk, at du skal gå efter en frisure, der får dit ansigt til at se kortere og bredere ud. Et firkantet ansigt er kantet og næsten lige så bredt, som det er langt. Med et firkantet ansigt skal du gå efter en blødere og rundere facon til at mindske det kantede udtryk.

Hvad er den bedste frisure?

Du kan bære de fleste frisurer og kan næsten helt frit bestemme, hvad du skal satse på. Gå efter frisurer, som du føler dig godt tilpas med, kan lide og som fremhæver dine bedste sider. Krøllet, kort, langt, glat – gør det, du føler for! Undgå: For langt pandehår kan få håret til at se tungt ud foran.

Hvem klæder kort hår?

Kort hår kan se godt ud på de fleste ansigter - undtagen de runde: Hvis du er så heldig at være født med sådan en ansigtsform, vil du sikkert se bedre ud med hår, der går ned til lidt under hagen - det får dit ansigt til at se lidt længere hud. Pagehår kan også let komme til at ligne en hjelm omkring et rundt ansigt.

Hvordan klipper man etager i kort hår?

Metode
  1. Start med at rede håret helt ud. Start i længderne og arbejd dig op, så du ikke knækker alt for mange hår undervejs. ...
  2. Læn hovedet fremover og saml håret i en elastik i panden. ...
  3. Når først du har besluttet dig, skal du sætte din anden elastik lige over det punkt, du gerne vil klippe af. ...
  4. Nu skal der klippes.
9. aug. 2020

Hvem kan have kort hår?

Kort hår kan se godt ud på de fleste ansigter - undtagen de runde: Hvis du er så heldig at være født med sådan en ansigtsform, vil du sikkert se bedre ud med hår, der går ned til lidt under hagen - det får dit ansigt til at se lidt længere hud.