Table of Contents:

  1. Hvilken hårfarve er klogest?
  2. Hvad er den mest almindelige hårfarve?
  3. Kan mænd bedst lide blondiner?
  4. Hvordan finder jeg ud af hvilken hårfarve der klær mig?
  5. Hvad gør man hvis man har farvet sit hår for mørkt?
  6. Hvad er leverpostejsfarvet hår?
  7. Er jeg brunette eller blondine?
  8. Hvad er Lysningsfarve?

Hvilken hårfarve er klogest?

Et studie af over 10.000 amerikanere viser, at kvinder med en naturlig blond hårfarve har en 3 point højere gennemsnitlig IQ end andre kvinder. Det skriver PsyPost.org. Studiet er publiceret i tidsskriftet Economics Bulletin.

Hvad er den mest almindelige hårfarve?

Kun få procent af verdens befolkning er ægte blondiner, flest kommer fra Nord- og Vesteuropa. Rødt hår har den største koncentration af pheomelanin og lave niveauer af eumelanin. Af alle naturlige hårfarver er den røde farve den mindst udbredte – kun 1-2 procent af verdens befolkning er rødhårede.

Kan mænd bedst lide blondiner?

Mænd vil helst på date med blondinen! Undersøgelsen peger på at hende med den blonde hårfarve opfattes som sød, attraktiv, sjov og sexet, men også at hun er let på tråden.

Hvordan finder jeg ud af hvilken hårfarve der klær mig?

Sådan vælger du en farve, der passer til dig
  • Når du skal vælge din hårfarve, er det vigtigt at kigge på dit hårs tilstand og din hudtone. ...
  • Er dit hår meget slidt, bør du overveje, om det er en god ide at farve dit hår lysere, for det kræver altid en form for hårblegning at lysne håret, og det er hårdt for slidt hår.

Hvad gør man hvis man har farvet sit hår for mørkt?

Der er to måder at gå fra mørk til lys på. Enten kan du farve alt håret lysere og lægge lidt striber i, eller også kan du tage den langsomme vej, hvor du gradvist lægger flere og flere lyse striber i. Vælger du den sidste måde, kan der gå flere år, før du er helt færdig.

Hvad er leverpostejsfarvet hår?

Lyse striber er fantastisk til dig Når dit hår er typisk dansk/kommunefarvet – også kaldet ”leverpostejsfarvet”, og du ønsker mere spil, reflekser eller et ”solkysset” hår med et naturligt udtryk. Når du har fint eller tyndt hår, der ikke tåler en hel afblegning, men ønsker stadig lysere hår.

Er jeg brunette eller blondine?

Ikke nødvendigvis, det kan have en ret simpel forklaring: På verdensplan er blondiner ikke særligt udbredt, i forhold til brunetter. Mellemøsten, Afrika, Sydamerika - der ser man sjældent blondiner, og der bor ellers en god del af verdensbefolkningen. Faktisk er det mest Skandinavien man forbinder med blondiner.

Hvad er Lysningsfarve?

Det er en farve der er udviklet til at kunne lysne mange toner, så det er den metode der kommer tættest på at kunne lysne mange toner ligesom en afblegning, men uden at være det. En lysningsfarve er ikke lige så skadelig for håret som afblegning, så det er en mildere måde til at få lyst hår.