Table of Contents:

  1. Kan hårfarve blive for gammel?
  2. Hvor lang tid kan hårfarve holde sig?
  3. Kan hårfarve udløbe?
  4. Hvorfor ser nogle ældre ud end de er?
  5. Hvornår ser man gammel ud?

Kan hårfarve blive for gammel?

Farven kan godt blive for gammel. Men du skal passe på din hovedbund. Ellers må du købe en ny el. gå til en frisør der kan hjælpe dig.

Hvor lang tid kan hårfarve holde sig?

Permanente farver bliver i håret, mens de semi-permanente holder 4-6 uger afhængig af, hvor hyppigt håret vaskes. Langt de fleste hårfarver i butikkerne og hos frisørerne er oxidative hårfarver. Skyllefarve holder kun få hårvaske og kan ikke give håret en helt ny farve, blot give det en ny tone.

Kan hårfarve udløbe?

På pakken står ingen dato eller lign. så hvor længe holder sådan noget hårfarve generelt? Den kan sagtent bruges 99,99999% det er jo kemi og kan holde sig uendeligt hvis ikke åbnet ;) Dog anbefaler jeg ALTID at bruge frisøren til dette da de/vi er jo professionele....

Hvorfor ser nogle ældre ud end de er?

Spis antioxidanter. Man ved at disse hæmmer den iltning-reaktion, som sker mellem frie iltradikaler og vores hud. Denne reaktion får huden til at se slap og rynket ud. Antioxidanter findes i frugt og grønt.

Hvornår ser man gammel ud?

Allerede fra vi er omkring 25 år, går det ned ad bakke med vores hud, så hvis man vil undgå at få for mange rynker, skal man sætte tidligt ind med antiaging. Huden mister mange af sine beskyttende funktioner, efterhånden som vi ældes, ligesom immunforsvaret nedsættes.