Table of Contents:

 1. Hvilket gymnasium har højest snit?
 2. Hvilke gymnasier er bedst?
 3. Hvad er Danmarks dårligste gymnasium?
 4. Hvilket gymnasium er det bedste i Danmark?
 5. Hvilke skoler er bedst i Danmark?
 6. Hvilket gymnasium har det laveste gennemsnit?
 7. Hvad er gennemsnittet på gymnasiet?
 8. Hvilke karakterer kommer på eksamensbeviset stx?

Hvilket gymnasium har højest snit?

Ved sommerens eksamener på gymnasielle uddannelser, der udbyder HHX, scorede Det Blå Gymnasium det højeste gennemsnit i hele landet. Forklaringen gemmer sig i det sociale samvær. Sommerens højeste gennemsnit på tværs af alle fag på landets gymnasier, der udbyder HHX, skal man finde i Glamsbjerg.

Hvilke gymnasier er bedst?

Hvor ligger de bedste gymnasier?
 • Københavns Private Gymnasium og Deutsches Gymnasium Für Nordschleswig ligger i top. ...
 • Forskningschef Karsten Bo Larsen, CEPOS, siger om analysens resultater:
 • ”Der er en betydelig forskel på præstationerne i landets svageste og landets stærkeste gymnasieskoler.

Hvad er Danmarks dårligste gymnasium?

Ud af landets 370 gymnasiale uddannelser ligger HHX på Campus Vejle allernederst - i al fald, når man sammenligner skolernes evne til at løfte de unges faglige niveau.

Hvilket gymnasium er det bedste i Danmark?

Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing i Region Midtjylland er Danmarks bedste almene gymnasium til at udfordre og løfte sine elever langt over evne. Her får den gennemsnitlige elev karakterer, der ligger 0,64 karakterpoint højere, end hvad man kan forvente.

Hvilke skoler er bedst i Danmark?

I år toppes listen af Borup Privatskole, mens nr. 2 og 3 på listen er folkeskoler. Brårup Skole i Skive er rykket fra en plads som nr. 788 til 2.

Hvilket gymnasium har det laveste gennemsnit?

På Mariagerfjord Gymnasium får gennemsnitseleven 0,61 karakterpoint mindre end forventet, mens det på Varde Handelsskole og Handelsgymnasium, for HTX-eleverne er 0,70 karakterpoint mindre end forventet. Den gennemsnitlige HHX'er fra CELF på Lolland-Falster får heller ikke fuld karaktervaluta i forhold til potentialet.

Hvad er gennemsnittet på gymnasiet?

Karaktergennemsnittet for studenter er steget fra 6,6 til 7, til 2018. I hele perioden har kvinderne haft et højere gennemsnit end mændene. I 2018 afsluttede kvinderne deres studentereksamen med et samlet karaktergennemsnit på 7,4, mens mændenes samme år var 6,9.

Hvilke karakterer kommer på eksamensbeviset stx?

Hvert år vil du afslutte nogle fag, og årskarakteren fra dem ryger direkte på eksamensbeviset. Hvis du skal til eksamen i faget, får du både års- og eksamenskarakter.