Table of Contents:

  1. Hvordan sprøjtemaler jeg?
  2. Kan man sprøjtemale med cempexo?
  3. Kan man sprøjte olie på træ?
  4. Kan man fortynde træbeskyttelse?
  5. Kan man sprøjtemale et plankeværk?

Hvordan sprøjtemaler jeg?

Smart metode: Mal alle flader på én gang Med sprøjtemaling af glatte emner skal der mange og helt tynde lag til. Og det bedste resultat opnås, hvis lagene påføres vådt i vådt – med omkring 2-4 minutters mellemrum. Maler man låger eller skuffefronter, er det derfor en god idé at sætte kroge i underkanten.

Kan man sprøjtemale med cempexo?

Kost webers GDS Cempexo Grunder ind i underlaget ad 1-2 omgange med en blød kalkkost. Inden 2. lag og inden der males med weber Cempexo murfarve, skal der gå et døgn mellem påføringerne.

Kan man sprøjte olie på træ?

Terpentinbaseret træolie: På nyt træ påfører du olien vådt i vådt, indtil træet er mættet. Derefter tørres overskydende olie af med en klud, så overfladen ser ensartet ud. Vandbaseret træolie: Vandbaseret træolie er ikke velegnet til alle udvendige træoverflader. Ofte anbefales grunding.

Kan man fortynde træbeskyttelse?

Du kan selvfølgelig også fortynde en almindelig maling eller træbeskyttelse. Med mange sprøjtepistoler følger en tragt og et skema for blandingsforhold. Men tyndt skal det være. Vandbaserede malinger skal selvfølgelig fortyndes med vand, mens oliebaserede skal fortyndes med terpentin.

Kan man sprøjtemale et plankeværk?

Mal husets træværk med sprøjtepistol. Et moderne sprøjteanlæg kan fås til en god pris, og det kan spare dig for rigtigt mange arbejdstimer. Se her hvordan du kan male træværket. Dette plankeværk blev malet på bare 40 minutter - inklusive opstart, afdækning af planter og indstilling af sprøjtepistolen.