Table of Contents:

  1. Hvad er en 3 4 guitar?
  2. Hvilken guitar skal jeg starte med?
  3. Hvor stor er en junior guitar?
  4. Hvilken slags guitar?
  5. Hvor meget koster en god guitar?
  6. Hvor kan jeg lære at spille guitar?
  7. Hvad betyder ordet ukulele?

Hvad er en 3 4 guitar?

En 3/4 guitar størrelse passer til børn mellem 6 og 10 år. Guitaren er en fjerdedel mindre end en normal guitar. Denne størrelse sikrer, at barnet kan spille optimalt. Det er både nemmere at sidde med instrumentet, holde sine greb og ramme strengene.

Hvilken guitar skal jeg starte med?

Spansk klassisk guitar : Den type strenge gør, at man som begynder ikke får så ondt i fingrene i starten, da strengene er bløde og ikke har samme spændstyrke som stålstrenge. En klassisk / spansk guitar er god til at lære det basale - lære akkorder og fingerspil. Derfor vælger mange begyndere denne type guitar.

Hvor stor er en junior guitar?

En junior guitar er lavet til børn i alderen 2-12 år. Disse guitarer er tilpasset til barnets hænder og fingre. En guitar i fuld størrelse kaldes for en 4/4 størrelse. Men der findes junior størrelser som 1/4, 1/2 og 3/4.

Hvilken slags guitar?

Der findes to typer akustisk guitar: klassiske guitarer er kortere, har et bredere gribebræt, og nylon-strenge, hvorimod en western guitar er lidt længere, har et tyndere gribebræt, og benytter strenge af stål eller andet metal. Den lange "hals" guitaren har på kroppen kaldes gribebrættet.

Hvor meget koster en god guitar?

Guitarer kan koste alt fra 500 kr. til langt over 50.000 kr. Modsat hvad man tidligere var vant til, er niveauet i dag over hele linjen så højt, at selv en billig guitar kan være overraskende god og velspillende.

Hvor kan jeg lære at spille guitar?

Hvis du gerne vil lære at spille guitar, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores selvstudie-univers byder på al den information, som du skal bruge, hvis du gerne vil i gang med at lære at spille guitar. Her vil vi tage dig igennem vores begynderguide til guitarister.

Hvad betyder ordet ukulele?

De indfødte så ved opvisninger, hvordan man spillede på instrumentet, og kaldte den 'ukulele, som betyder "hoppende/dansende lus", fordi fingrene hoppede og dansede, når der blev spillet på den.