Table of Contents:

 1. Hvordan streamer man et program?
 2. Hvordan streamer man til Smart-tv?
 3. Hvad kan man streame gratis?
 4. Hvilke kanaler kan man se gratis?
 5. Hvorfor kan jeg ikke finde Chromecast?

Hvordan streamer man et program?

Streamingtjenesternes apps kan du hente i Google Play til Android eller App Store til iPhones og iPads. På din computer kan du streame fra streamingtjenesternes hjemmesider. Tv kan du bruge til at streame med, hvis du har smart-tv, Apple tv eller Chromecast.

Hvordan streamer man til Smart-tv?

At tilslutte en Google Chromecast til dit TV er en anden mulighed for at streame direkte til Tv-skærmen. Med en Chromecast kan du ”caste” film og serier fra apps på din smartphone via din Chromecast og op på din Tv-skærm. Du bruger derfor også din telefon som fjernbetjening.

Hvad kan man streame gratis?

Vi anbefaler disse tjenester til gratis streaming:
 • DR TV. På DR TV kan du se alle DR's kanaler live samt finde en lang række udsendelser. ...
 • DR Ramasjang. I DR Ramasjang-appen finder du et fantastisk univers til familiens mindste. ...
 • DR Ultra. ...
 • Filmstriben. ...
 • Viafree. ...
 • Discovery+

Hvilke kanaler kan man se gratis?

Licensen skal jo betales, og når den er betalt, er der mulighed for en række spændende “gratis kanaler”, der alle er digitale og kan ses på dr.dk/tv. Der er tale om kanalerne DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramamsjang og DR Ultra.

Hvorfor kan jeg ikke finde Chromecast?

Chrome kan ikke finde Chromecast-enheder på andre netværk. Hvis du har flere Wi-Fi-netværk og er i tvivl om, hvilket netværk din computer og Chromecast-enhed bør have forbindelse til, skal du følge disse trin: Slut din computer til et andet tilgængeligt netværk. Klik på Cast-knappen, og find din enhed på listen.