Table of Contents:

  1. Hvor ligger skildpaddeøen?
  2. Er der skildpadder på Rhodos?
  3. Hvor er Zakynthos?
  4. Hvor kan man svømme med skildpadder?
  5. Kan man se skildpadder på Kreta?
  6. Hvor ligger den gamle by på Rhodos?
  7. Hvor ser man skildpadder på Zakynthos?
  8. Hvor er bedst at bo på Zakynthos?
  9. Hvilken region hører Zakynthos til?
  10. Hvor kan man dykke med skildpadder?

Hvor ligger skildpaddeøen?

Zakynthos kaldes også skildpaddeøen, fordi de meget sjældne havskildpadder Caretta Caretta i årtusinder har ynglet på den hvide sandstrand nær Zakynthos by, hvor stranden afspærres i yngletiden for at beskytte skildpadderne.

Er der skildpadder på Rhodos?

Herinde kan man i bassinerne se muræner, rokker, søstjerner, søanemoner, havskildpadder og en række forskellige fiskearter; store som små. Her kan man se rokkernes nærmest smilende, søde ansigter, når de nysgerrigt svømmer op langs glasset og hilser på.

Hvor er Zakynthos?

Zákynthos (eller Zante) er en lille græsk ø i det Ioniske Hav og en af de Ioniske Øer i det vestlige Grækenland. Øen ligger vest for halvøen Peloponnes, er på ca. 410 km² og har pr. 2005 41.472 indbyggere.

Hvor kan man svømme med skildpadder?

Der er heldigvis mange andre steder i Mexico du kan svømme med skildpadder og hvor der er masser af plads f. eks. i National Parken Sian Ka'an, ved stranden Punta Allan og øen Holbox.

Kan man se skildpadder på Kreta?

Du kan være heldig at møde en skildpadde, hvis du snorkler i Laganas-bugten, men der findes også mange arrangerede ture. Det er vigtigt at huske på, at skildpadderne er vilde dyr, så der er ingen garanti for at se dem.

Hvor ligger den gamle by på Rhodos?

Rhodos var en af de første græske øer, der allerede i begyndelsen af 1960'erne udviklede en omfattende charterturisme fra hele Vesteuropa. Rhodos by er administrativt center for øen og Dodekaneserne som amt; byen har ca. 50.000 indbyggere (2011) og ligger på nordspidsen af øen, hvor også den antikke by lå.

Hvor ser man skildpadder på Zakynthos?

Laganas-bugten på Zakynthos har i mange år været populær blandt to grupper: Skildpadder og turister. Denne bugt er det vigtigste ynglested for skildpadder i hele Grækenland, og derfor af yderste vigtighed, hvis man ønsker at bevare og beskytte den truede dyreart.

Hvor er bedst at bo på Zakynthos?

Argassi ligger på den østlige del af øen og grænser også op til hovedbyen, Zakynthos. Hovedgaden i Argassi er præget af mange små og hyggelige restauranter og taverner. Fra Argassi kan du tage et mini-”tog” ind til Zakynthos by, hvor der er mange shoppingmuligheder.

Hvilken region hører Zakynthos til?

Zákynthos (eller Zante) er en lille græsk ø i det Ioniske Hav og en af de Ioniske Øer i det vestlige Grækenland. Øen ligger vest for halvøen Peloponnes, er på ca. 410 km² og har pr. 2005 41.472 indbyggere.

Hvor kan man dykke med skildpadder?

I Indonesien vrimler det også med havskildpadder og man skal næsten gøre sig umage for, ikke at støde på de søde havskildpadder. Særligt Bali og Giliøerne har optimale forhold for både dykkere og snorklere.