Table of Contents:

 1. Hvad kan betale sig at købe i Lissabon?
 2. Hvor skal man shoppe i Lissabon?
 3. Hvor mange dage skal man bruge i Lissabon?
 4. Hvad skal man besøge i Lissabon?
 5. Hvad er billigt at købe i Portugal?
 6. Er Lissabon dyrt?
 7. Hvad skal man købe med hjem fra Portugal?
 8. Hvad koster det at spise ude i Lissabon?
 9. Hvad er Lissabon kendt for?
 10. Kan man bade i Lissabon?
 11. Hvad er prisniveauet i Portugal?
 12. Hvad koster mad i Lissabon?
 13. Er Lissabon billig?
 14. Hvad koster en PCR test i Portugal?
 15. Er det dyrt at spise i Portugal?

Hvad kan betale sig at købe i Lissabon?

De bedste køb er lædervarer og kunsthåndværk, som også er gode og brugbare souvenirs. Gå på jagt efter antikke eller helt moderne håndmalede kakler, keramik eller de fine broderede duge og servietter. Glem heller ikke at alt guld i Portugal er minimum 19,2 karat!

Hvor skal man shoppe i Lissabon?

Shopping på Avenida Da Liberdade De fleste hovedstæder har dén der flotte shoppinggade. I Paris kender vi gaden som Champs-Élysées, i London er det Oxford Street og i Lissabon hedder gaden Avenida da Liberdade. Det er her du finder nogle af de flotteste butikker i Lissabon.

Hvor mange dage skal man bruge i Lissabon?

Hvor mange dage skal jeg bruge? Hvis du bare vil nyde Lissabons centrum, kan du gøre det på en lang weekend. Men mange af seværdighederne ligger udenfor bykernen: De bedste dagsture går til Belém, Sintra, Fátima, Cascais og mange flere. Hver enkelt tur tager mindst 1 eller 2 dage.

Hvad skal man besøge i Lissabon?

Mest populære seværdigheder i Lissabon
 1. Oceanário de Lisboa. 39.883. ...
 2. Alfama. 20.883. ...
 3. Jeronimos-klostret (Mosteiro dos Jeronimos) 30.854. ...
 4. Gulbenkian-museet (Museu Calouste Gulbenkian) 8.477. ...
 5. Det Nationale Flisemuseum. 4.238. ...
 6. Praca do Comercio (Terreiro do Paco) ...
 7. Estadio do Sport Lisboa e Benfica. ...
 8. Miradouro da Senhora do Monte.

Hvad er billigt at købe i Portugal?

Hvad er billigt i Portugal? Prisforskelle Danmark Portugal. Generelt er tøj billigere i Portugal end det er i Danmark. Tager man udgangspunkt i den spanske modekoncernen Inditex, der ejer ZARA, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, ZARA Home, Pull&Bear, Stradivarius, Uterqüe og Tempe vil man kunne opnå store besparelser.

Er Lissabon dyrt?

Det er generelt ret billigt at spise ude i Lissabon, og maden er fantastisk. Så sørg endelig for at komme ud og få nogle gode madoplevelser. I alt brugte vi omkring 130 € på mad i løbet af de 4 dage i Lissabon – det svarer til ca 970 kr.

Hvad skal man købe med hjem fra Portugal?

Inkluderer din rejse i Portugal et besøg på en vingård, er det naturligvis nærliggende at købe din vin der, men ellers finder du også et godt udvalg af portugisiske vine i landets supermarkeder og vinforretninger. Kan du lide ost til din vin, er der også rig mulighed for at købe en god ost med hjem.

Hvad koster det at spise ude i Lissabon?

Mad og drikke Det er generelt ret billigt at spise ude i Lissabon, og maden er fantastisk. Så sørg endelig for at komme ud og få nogle gode madoplevelser. I alt brugte vi omkring 130 € på mad i løbet af de 4 dage i Lissabon – det svarer til ca 970 kr.

Hvad er Lissabon kendt for?

Lissabon har to steder der er på UNESCOs Verdensarvsliste; Belémtårnet og jeronimusklostret Mosteiro dos Jerónimos. Derudover var byen europæisk kulturhovedstad i 19 foregik Expo '98 (1998 Lisbon World Exposition) i Lissabon, Torre Vasco da Gama blev bygget.

Kan man bade i Lissabon?

Stranden anses som en af Europas bedste på grund af sit krystalklare badevand og klipperne, som omkranser den lækre og isolerede strand ved Lissabon. Praia Grande, der er velegnet til windsurfing, og Praia de Maças er andre gode bud på strande nær Lissabon og Sintra.

Hvad er prisniveauet i Portugal?

Prisniveau. Priserne i Portugal ligger en del lavere end i Danmark. Priserne på et måltid mad er ganske rimelige, men det er naturligvis muligt at få et måltid mad i alle prisklasser. På rejser med halvpension og øvrige inkluderede måltider er drikkevarer normalt ikke inkluderet i rejsens pris.

Hvad koster mad i Lissabon?

Mad og drikke
 • Morgenmad: 5 – 15 € pr måltid.
 • Frokost: Et let frokostmåltid koster typisk mellem 5 – 15 € inkl drikkevarer.
 • Aftensmad: For 15 – 25 € kan du let finde mad på en god restaurant.
 • Vand: Vi drikker altid meget vand på rejsen. ...
 • Snacks: Det er også en god ide at have lidt snacks med i tasken.

Er Lissabon billig?

Priserne på basisprodukter i Lissabon er lavere end i Danmark. Du skal betale 1.58 gange mindre for shopping i Lissabon end i Danmark.

Hvad koster en PCR test i Portugal?

En PCR-test koster ca. 80 EUR. Bemærk at du skal bestille tid i forvejen.

Er det dyrt at spise i Portugal?

Selv femstjernede hoteller i turistområderne kan være op til 50 procent billigere end tilsvarende hoteller i nabolandet. Ligeledes er det billigt at spise ude, og selv i hovedstaden Lissabon er det ikke svært at finde et godt måltid på en billig restaurant. Det er billigere at spise ude i Portugal.