Table of Contents:

 1. Hvad er en kimono?
 2. Hvordan styler man en kimono?
 3. Hvor kommer kimono fra?
 4. Hvordan udtaler man KImono?
 5. Hvordan styler man en nederdel?
 6. Hvad har man på til nederdel?
 7. Hvordan vasker man plisseret nederdel?
 8. Hvad passer til sort nederdel?
 9. Hvordan styler man en lang nederdel?
 10. Hvordan skal man klæde sig når man er tyk?
 11. Hvordan laver man plisseret stof?
 12. Hvad passer til sorte bukser?
 13. Hvad passer til nederdel?
 14. Hvordan laver man bukser om til nederdel?
 15. Hvordan styler jeg mit tøj?

Hvad er en kimono?

Kimono betyder bogstaveligt talt 'noget, man har på'. Oprindeligt hentydede ordet til alle typer tøj. Men det er med tiden blev en betegnelse for den traditionelle dragt, der er indbegrebet af japansk kultur.

Hvordan styler man en kimono?

Kimonoen kan du kombinere med alt fra slim jeans og stiletter til mini-kjoler i bedste 70'er stil, nederdele – eller bære den som kjole med sneakers til. Kort sagt, er en kimono den perfekte alt-i-én beklædning, der tilføjer unik personlighed til din stil.

Hvor kommer kimono fra?

Kimono (着物 bogstaveligt "noget man har på") er nationaldragten i Japan. Oprindeligt betyder kimono alle typer tøj, men det er blevet betegnelsen for den lange traditionelle dragt båret af kvinder, mænd og børn. Kimonoer er T-formede lige gulvlange kåber med brede kraver og lange ærmer.

Hvordan udtaler man KImono?

Kimono har tryk på første stavelse: KImono (TV-U 21/7), derimod har vederkvægelse, dette udmærkede ord, tryk på 3. stavelse: vederKVÆgelse (TV-K 23/7). Selv ikke i midnatsradioavisen bør man sige "sjosjalist" (12/8).

Hvordan styler man en nederdel?

Farver og striber. En grå eller sort midi-nederdel er fin og klassisk, men til sommer skal du vælge en med et cool mønster eller en lækker farve. Vælg enkelt tilbehør og lad nederdelen være stjernen i dit outfit. En hvid T-shirt og flade sandaler er smukke til en midi-nederdel med vidde.

Hvad har man på til nederdel?

Det er ud fra den, du skal finde ud af, om din nederdel skal sidde i taljen, være højtaljet eller lavtaljet. Hvis jeg vil have den højtaljede detalje til at træde ekstra frem, kan jeg tage en tæt overdel på. Her er det en jerseybluse, der også er sat ned i nederdelen.

Hvordan vasker man plisseret nederdel?

For det første, pletrensere ofte ændre tøjets farve og tekstur, så de anbefales ikke til sofistikeret tøj som dette. Hvad mere er, kan du ikke altid vaske din plisserede nederdel, hvilket gør pletrenseren ubrugelig. Dit bedste bud er renserierne, hvis du har spildt på din nederdel.

Hvad passer til sort nederdel?

Stylingtip: Sæt store guldsmykker, en skjorte med print eller en farverig strik til din plisserede nederdel, så du får et friskt forårslook. Et par høje pumps eller stilletter klæder også den plisserede nederdel rigtig godt og gør dig mere ladylike.

Hvordan styler man en lang nederdel?

Lidt ekstra om valg af nederdel nederdele, der går til lige under knæet, klæder de fleste. hel-lange nederdele giver lange ben, hvis du stopper overdelen ned i nederdelen eller markerer din talje med et bælte. nederdele, der stopper midt på læggen, kan give indtryk af kortere ben. Sæt derfor gerne sko med hæl til.

Hvordan skal man klæde sig når man er tyk?

10 gode råd til at få din mave til at forsvinde
 1. Brug ikke tætsiddende tøj over din mave. ...
 2. Leggings med bred top. ...
 3. Gå efter flere lag med cardigans eller brug en jakke. ...
 4. Lad være med at fremhæve din mave ved at gå med accessories som bælte. ...
 5. Kjoler eller bluser med empire talje, kan blive en af dine nye favoritter.

Hvordan laver man plisseret stof?

Plissering for begyndere – trin for trin. Først tegner man sit mønster ind på et stykke karton og “ridser” alle de linjer, der skal foldes, op med et falseben, så de bliver nemmere at folde. Når alt er klar folder man linjerne. Nogle foldes op i papiret og andre ned, så der kommer 3D facon i kartonen.

Hvad passer til sorte bukser?

Groft sagt kan man sige at sorte sko passer bedst til sorte og grå bukser, i den kolde farveskala, samt andre mørke farver, eksempelvis gældende under dresscoden "mørkt jakkesæt". Sorte sko anses ofte for at være det mest formelle valg.

Hvad passer til nederdel?

Den kan nemt gøres hverdagsagtig med strømpebukser og flade sko. Er du velsignet med en fyldig bagdel og en ditto hofte, kan en kropsnær version hurtigt blive temmelig sexet. Det samme gælder, hvis du har meget lange ben. En løstsiddende nederdel er derimod et hit, hvis du går efter en nederdel til hverdagsbrug.

Hvordan laver man bukser om til nederdel?

En gammel klassiker: At lave sine slidte jeans, om til en nederdel.
 1. Klip buksebenene af lige over knæet! ...
 2. Klip bukserne op ved, at klippe indesømmen af, der klippes helt tæt til sømmen, for at bevare så meget af buksebenet som muligt, mens sidesømmene bibeholdes.
 3. Skridtsømmen pilles op, men klippes ikke ren.

Hvordan styler jeg mit tøj?

Klæd dig tone-i-tone Men pas på at dine sorte klæder ikke er misfarvede og dermed ikke matcher og vær helt sikker på, at dit hvide tøj er pletfrit. De hvide styles behøver ikke at være i den helt samme nuancer, her må der gerne være lidt mitch-match.