Table of Contents:

  1. Hvad betyder et ur på Facebook?
  2. Hvad er Videorum på Facebook?
  3. Hvordan kan man se om man er blevet blokeret på Facebook?
  4. Hvad betyder grå flueben på Messenger?
  5. Hvad er lyd og Videorum på Facebook?
  6. Hvad betyder opret rum?
  7. Hvor mange mennesker kan man være i en messenger gruppe?
  8. Hvad er forskellen på sendt og leveret på Messenger?
  9. Hvordan kan man se om man er blokeret?
  10. Hvor lang tid er man blokeret på Facebook?
  11. Kan man se hvis man er blokeret på Messenger?

Hvad betyder et ur på Facebook?

1) Hvis du mistænker en kammerat for at have blokeret dig, så kan du søge på personens navn i søgefeltet. Hvis deres navn ikke dukker op i det overordnede felt, hvor 'Venner' normalt dukker op, så har personen blokeret dig (eller slettet deres konto).

Hvad er Videorum på Facebook?

Når en rumkreatør udsender et rum ved hjælp af Facebook Live, deles det med Facebook, og personer uden for rummet kan se, hvad der sker i rummet. Vi kan indsamle og gennemgå lyd samt video fra rummets udsendelse for at sikre, at det følger vores fællesskabsregler.

Hvordan kan man se om man er blevet blokeret på Facebook?

Sådan ser du, hvem du har blokeret:
  1. Tryk på nederst til højre på Facebook.
  2. Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og derefter på Indstillinger.
  3. Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Blokering.
  4. Du får vist en liste over personer, du har blokeretFacebook. Herfra kan du gøre følgende:

Hvad betyder grå flueben på Messenger?

Et gråt flueben med en hvid baggrund inden for den grå cirkelomrids. Dette er den næste cirkel, der vises for en besked, der er blevet sendt fra din side. Et flueben angiver, hvis det er hvidt, at din besked er blevet sendt.

Hvad er lyd og Videorum på Facebook?

Når en rumkreatør udsender et rum ved hjælp af Facebook Live, deles det med Facebook, og personer uden for rummet kan se, hvad der sker i rummet. Vi kan indsamle og gennemgå lyd samt video fra rummets udsendelse for at sikre, at det følger vores fællesskabsregler.

Hvad betyder opret rum?

Tryk "Opret Room" og vælg de personer, du vil invitere til at deltage. Hvis du vil dele et Room med personer, som ikke har en Facebook-konto, kan du dele linket med dem. Du kan også dele dit Room i dit nyhedsfeed, i grupper eller begivenheder. Du - og dine gæster - kan deltage fra en mobil eller computere.

Hvor mange mennesker kan man være i en messenger gruppe?

Du kan sende beskeder til maksimum 150 personer ad gangen. Hvis du vil distribuere en besked til en bestemt gruppe, du er medlem af, kan du slå den op i gruppen. Alle gruppens medlemmer vil kunne se dit opslag, og de medlemmer, der har tilladt gruppenotifikationer, vil også modtage en notifikation om dit opslag.

Hvad er forskellen på sendt og leveret på Messenger?

En blå cirkel med et flueben betyder, at beskeden er sendt, men ikke at den er leveret endnu. En blå cirkel fyldt med et flueben betyder, at meddelelsen er leveret, dvs. den har nået brugerens konto, som nu er tilgængelig for modtageren at få adgang til.

Hvordan kan man se om man er blokeret?

En anden måde at tjekke om du er blevet blokeret på, er at prøve at sende en besked. Hvis du ikke får en notifikation om at beskeden er leveret, kan det også være et tegn på at vedkommende har blokeret dit nummer. Hvis du derimod får en besked om den er blevet leveret, er du helt sikkert ikke blokeret.

Hvor lang tid er man blokeret på Facebook?

Blokeringens varighed afhænger af, hvor alvorlig overtrædelsen har været, og din historik på Facebook. For at undgå lignende blokeringer fremtiden kan du: gennemse vores fællesskabsregler for at forstå, hvilken type deling der er tilladt på Facebook. kun sende beskeder til personer, du allerede kender.

Kan man se hvis man er blokeret på Messenger?

I chatten skal du åbne samtalen med den person, du vil blokere. Tryk på vedkommendes navn øverst i samtalen. Rul ned, og tryk på Bloker. Tryk på Bloker.