Table of Contents:

  1. Hvor vokser lotusblomst?
  2. Hvad dufter Lotus af?
  3. Hvad betyder Lotus kokarde?
  4. Hvad gør åkander?
  5. Hvad betyder de forskellige Kokarder?
  6. Hvad betyder Kokarderne på studenterhuen?

Hvor vokser lotusblomst?

Lotusblomsten er hjemmehørende i indien, Asien og Det Nordlige Australien. Formering: Såning / spiring af frøene er muligt hele året indendørs. De stenhårde frø må man først forbehandle.

Hvad dufter Lotus af?

Urtegaarden Lotus Duftolie har en behagelig duft af rosentræ, yling-ylang, sandeltræ og geranium. Urtegaardens duftolier er blandet af forskellige naturlige eller naturidentiske stoffer: æteriske olier, enkeltbestanddele fra æteriske olier samt andre vegetabilske/naturidentiske duftstoffer.

Hvad betyder Lotus kokarde?

Symbol for renhed: Lotusblomsten kommer ud fra grumset mosevand, perfekt, ren og smuk, så det er også et symbol på renhed. Betydningen af lotusblomsten har sådan kraft, fordi den kan tilbyde håb og styrke til mennesker, der kæmper i deres daglige liv.

Hvad gør åkander?

Nøkkeroser, også kendt som åkander, er fantastiske vandplanter, der lægger sig dekorativt på vandspejlet i havedammen. Samtidigt ilter og renser de vandet for alger.

Hvad betyder de forskellige Kokarder?

med grøn kokarde, til muslimer. Et ahornblad til ikke-troende og andre trosretninger. En rød sol over hvid baggrund, som i det grønlandske flag, til grønlændere. En g-nøgle er forbeholdt studenter med musik på højt niveau.

Hvad betyder Kokarderne på studenterhuen?

I panden på studenterhuerne findes en kokarde. Kokarden kan variere efter den studieretning, man bliver student i. Kokarderne er enten forsølvet eller forgyldt. Det røde pliserede stykke stof bag emblemet på kokarden hedder en roset.