Table of Contents:

 1. Hvad er åndelighed?
 2. Hvad er en åndelig værdi?
 3. Hvad betyder tallet 16?
 4. Hvad er den spirituelle verden?
 5. Hvad er et lykketal?
 6. Hvilket tal er bedst?
 7. Hvad er et Lysmenneske?
 8. Hvordan åbner man op for den åndelige verden?
 9. Hvad er 7913?
 10. Hvad er Talsymboler?
 11. Hvad betyder et liggende 8 tal?
 12. Hvad er et magisk tal?

Hvad er åndelighed?

Spiritualitet bruges som betegnelse for det at leve et åndeligt liv. I dag bruges begrebet spiritualitet også gerne til at betegne en form for åndelighed, der kan hvile på intuitive, bevidsthedsmæssige, eksistentielle eller religiøse erfaringer, der er uafhængige af en etableret religion.

Hvad er en åndelig værdi?

Fænomener som fornuft, intelligens, overvejelse, ide, værdi, forestilling, fantasi og kreativitet kommer således ind under begrebet ”ånd”. Tillægsordet "åndelig" betegner tilsvarende det, som vedrører menneskets bevidsthed, tænkning, kunstneriske virksomhed, intellektuelle begavelse, kulturliv eller religion.

Hvad betyder tallet 16?

I den vediske lære, som også har indoptaget numerologien siden oldtiden, er tallet 16 et symbol for skønhed og harmoni, som ligger hinsides denne verden. Tallet 16 er eksempelvis personificeret i gudinden Tripura Sundari, som betyder “Skønheden i de tre verdener” (den fysiske, astrale og hinsides virkelighed).

Hvad er den spirituelle verden?

I den spirituelle verden ser man sjælen som noget selvstændigt og uafhængigt fra legemet, og når man er spirituel, tror man derfor også på det åndelige eller det sjælelige. Spirituelle personer ønsker at skabe en forbindelse til sjælen og søger at finde ind til deres egen kerne eller essens.

Hvad er et lykketal?

Ved at adskille tallet 15 får vi det smukke, simple nummer 5, og ved at gange 15 og 4 får vi tallet 18, et lykkebringende tal i mange kulturer.

Hvilket tal er bedst?

Mange anser det for at være det absolut mest lykkebringende tal. Det er et frugtbart tal, der har en særlig kraft og bærer kimen i sig til noget større. Når man ganger 3 med det foregående tal – altså 2 – får man et tal, der er betydeligt større end både 3 og 2. Tallet 3 har i sig en rytme ligesom livets.

Hvad er et Lysmenneske?

De vil fremstå som ”Lysmennesker”, der viser mange evner, og oftest vil de have bibeholdt kontakten til deres medarbejdere og ledere. Når de folder sig ud, vil de større poster i samfundet blive besat af disse, så der vil opstå en ny struktur og tankegang i samfundene.

Hvordan åbner man op for den åndelige verden?

Stol altid på din intuition og handle på det, du ser på den måde, der forekommer mest rigtigt eller passende for dig. Hvis du føler du mister forbindelsen til dine evner, så gå tilbage til basis. Find ro, og fokuser på at tømme dit sind for tanker og tag et nyt skridt ind i den åndelige verden.

Hvad er 7913?

7-9-13-remsen er en folkelig trylleremse til afværgelse af nemesis, som siges straks efter, at man har sagt noget overmodigt. F. eks. "Jeg har da stadig mit gode helbred, 7-9-13".

Hvad er Talsymboler?

Matematiske symboler er de særlige tegn, der anvendes i matematik. ... At bruge bogstaver som betegnelse for tal gør det desuden mindre nærliggende at anvende bogstaver som symbol for ubekendte. Euklid betegner da også en ubekendt med et pronomen, hvad der gør teksten tungt læselig.

Hvad betyder et liggende 8 tal?

8 tallet giver på den ene side styrke og centrering, og på den anden side balance og spiritualitet. 8 tallet er uendelighedssymbolet, som består af to cirkler, og anses for det mest heldige tal i østens tradition.

Hvad er et magisk tal?

Siden vikingetiden er 9-tallet blevet opfattet som magisk Tallet 9 har haft en religiøs-magisk betydning i Norden i hvert tilfælde i 1.000 år. 9 var et helligt tal for vikingerne – et kraftfuldt tal knyttet til offerblot og kult.