Table of Contents:

  1. Er Libanon arabisk?
  2. Hvorfor snakker man fransk i Libanon?
  3. Hvad hedder træet på Libanons flag?
  4. Hvilket sprog taler de i Libanon?
  5. Hvor mange flygtninge er der i Libanon?
  6. Hvornår startede borgerkrigen i Libanon?
  7. Er Libanon fattigt?

Er Libanon arabisk?

De officielle sprog i Libanon er arabisk og fransk. Desuden tales engelsk og armensk.

Hvorfor snakker man fransk i Libanon?

Libanonområdet blev den 3. august 1920 proklameret som en egen stat under Frankrigs mandat (fransk: État du Grand Liban) og afgrænset i nord af Nahr el-Chebir, i øst af "Anti-Libanon" og Hermon, i syd af Palæstina og mod vest af Middelhavet.

Hvad hedder træet på Libanons flag?

Libanons flag med Cedertræ Det officielle symbol på Libanon er den majestætiske Libanon-Ceder (træ), som også pryder nationens rød-hvide flag.

Hvilket sprog taler de i Libanon?

ArabiskLibanon / Officielt sprogUdtrykkene arabisk og klassisk arabisk bruges almindeligvis om det rene arabiske sprog, اللغة العربية؛الفصحى, som er det sprog, Koranen er affattet på. Arabiske dialekter tales i Nordafrika og i Mellemøsten. Maltesisk er også en arabisk dialekt. Arabisk er et semitisk sprog ligesom hebraisk. Wikipedia

Hvor mange flygtninge er der i Libanon?

Situationen i Libanon I dag udgør flygtninge en fjerdedel af Libanons befolkning, og det anslås at 1,5 millioner syriske flygtninge opholder sig i landet.

Hvornår startede borgerkrigen i Libanon?

13. april 1975Libanesiske borgerkrig / Startdato

Er Libanon fattigt?

De materielle skader vurderes til over 50 milliarder kroner, og Libanon er et fattigt land, der i forvejen manglede ressourcer til at tage sig af et voldsomt stort antal flygtninge. Libanon er det land i verden, der huser det største antal flygtninge i forhold til indbyggertal.