Table of Contents:

 1. Hvordan indstiller man en kontorstol?
 2. Hvad er en god kontorstol?
 3. Hvad er en ergonomisk kontorstol?
 4. Hvad vejer en kontorstol?
 5. Hvordan sidder man ergonomisk korrekt?
 6. Hvilken kontorstol skal man vælge?
 7. Hvilken gamer stol skal man vælge?
 8. Hvad gør en stol ergonomisk?
 9. Hvad er ergonomi?
 10. Hvad koster en kontorstol?
 11. Hvordan skal man sidde når man læser?
 12. Hvordan skal man sidde ordentligt ved computeren?
 13. Hvad er synkron vip?
 14. Hvilken stol bruger Astralis?
 15. Hvad er forskellen på gamer stol og kontorstol?

Hvordan indstiller man en kontorstol?

En god huskeregel er, at knæene skal være lidt lavere end hofterne. Er vinklen i dit knæ og hofte over 90 grader, så har du fundet den rette højde. Har du en kontorstol med armlæn, så skal du indstille dem så de passer i højden. Armlænet skal støtte dine arme og skuldre, så du sidder bekvemt.

Hvad er en god kontorstol?

IOO KMD. Den ergonomiske kontorstol fra IOO er enhver ergoterapeuts våde drøm. Utrolig høj kvalitet og så alligevel til en lidt lavere pris, end hvad man ellers finder på markedet. IOO er indbegrebet af høj komfort, optimal støtte og gode justeringsmuligheder, så du kan tilpasse kontorstolen præcist til din fysik.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

Overordnet set kan en almindelig kontorstol over længere tid give dig både smerter og skader. Disse kan du undgå ved at sidde i en ergonomisk kontorstol, som er bedre til at fordele vægten fra din overkrop, giver dig støtte de rette steder og som kan tilpasses til din specifikke højde og drøjde.

Hvad vejer en kontorstol?

Alle kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning kan forsynes med en ekstra lang gaslift, som gør stolen både højere (50-60 cm.) og stærkere (180 kg.) En kontorstol kan under normale omstændigheder gå op til max 56cm. (målt fra gulv og til den øverste del af sædet) og klare en vægt på 120 kg.

Hvordan sidder man ergonomisk korrekt?

Når du skal sidde ergonomisk korrekt, kan du følge nogle helt simple trin:
 1. Dine fødder skal stå fladt på jorden.
 2. Dine arme og ben skal have en 90-graders vinkel.
 3. Bordet skal være et par centimeter højere end din albue.
 4. Undgå at sidde med benene over kors.
 5. Der skal være plads til en hånd mellem din knæhase og stolens kant.

Hvilken kontorstol skal man vælge?

Stolen skal være stabil og sikre dig bevægelsesfrihed og en hensigtsmæssig arbejdsstilling. Både stolesædet og stoleryg skal kunne indstilles i højden. Stoleryggen skal kunne skråtstilles. En god stol giver mulighed for at variere sædehældning og sædedybde, og sæde og ryglæn skal kunne justeres hver for sig.

Hvilken gamer stol skal man vælge?

Gamerstole: De bedste i test
 • Paracon Rogue.
 • Arozzi Verona Pro v2 Gaming stol.
 • Paracon Brawler Gamer Stol.
 • Nordic Gaming Racer Gamer stol.
 • Arozzi Verona V2 Gaming Chair.
 • Piranha Bite Gaming Stol.
 • DXRacer Formula Gaming Chair F08-NW.
16. okt. 2020

Hvad gør en stol ergonomisk?

Fordelene ved en god ergonomisk kontorstol er, at stolen kan forebygge typiske skader, der opstår ved forkert belastning af kroppen over længere tid med siddende arbejde. Sidder du lige nu på en almindelig spisestol i mange timer om dagen, så bør du overveje om du ikke skal have din nuværende stol udskiftet.

Hvad er ergonomi?

Hvad er ergonomi? Ergonomi drejer sig om de forhold, der har betydning for at kroppen holder sig sund og ikke belastes unødigt i forbindelse med udførelse af arbejdet. Dårlig ergonomi kan resultere i dårlig trivsel, ømme muskler og led, nedslidning og i værste fald ulykker eller nærved-ulykker.

Hvad koster en kontorstol?

 • Nietzche Patenteret Ergonomisk Kontorstol Fra HaraTech. Pris: 8.750,00 DKK. moms: 6.000,00 DKK Inkl. moms: 7.500,00 DKK. ...
 • ErgoHuman Læder - Multi Ergonomisk Kontorstol. 6.500,00 DKK Inkl. moms: 8.125,00 DKK. ...
 • CoreChair - Ergonomisk stol med Active Sitting. 7.920,00 DKK Inkl. moms: 9.900,00 DKK.

Hvordan skal man sidde når man læser?

Den ergonomisk korrekte siddestilling Dine arme og ben skal have en 90-graders vinkel. Bordet skal være et par centimeter højere end din albue. Undgå at sidde med benene over kors. Der skal være plads til en hånd mellem din knæhase og stolens kant.

Hvordan skal man sidde ordentligt ved computeren?

Når du står foran skrivebordet, skal du kunne holde albuerne i en vinkel på cirka 90° og slappe af i skuldrene. Bordet skal stå, så dagslys fra vinduer kommer ind fra siden – placer dig aldrig med et vindue i front eller lige bag ved dig.

Hvad er synkron vip?

Eller den mere avancerede synkron-vip mekaniske. Her følger sædet automatisk med, når du vipper ryggen bagover. Dette bevirker, at man ikke får en følelse af at glide fremover i sædet og falde af. Disse vip typer kan ofte vægtreguleres på de lidt bedre kontorstole.

Hvilken stol bruger Astralis?

AKracing Master Premium Mange eSport hold gør brug af AKRACING stole, hvilket er medvirkende til at give stolen et kvalitetstempel. AKRACING har længde været kendt for at være en Astralis gamer stol, da det danske CSGO flagskib længe har benyttet og samarbejdet med AKRACING i forbindelse med Astralis gamer stole.

Hvad er forskellen på gamer stol og kontorstol?

Størrelse: Gamer stole vil fylde mere end en almindelig stol. Det kan være de ekstra materialer eller fordi denne gamer stol er lavet til en større spiller. Normale kontorstole kan sjældent findes i forskellige størrelser og vægtype. Dette gør at de kan føles mere ubehagelige eller holder kortere tid.