Table of Contents:

  1. Hvad betyder senior i jobtitel?
  2. Hvad betyder titlen CFO?
  3. Hvad er en PA stilling?
  4. Hvad tjener en senior konsulent?
  5. Hvad er en senior?
  6. Hvad laver en CHRO?
  7. Hvad er PA's rolle og opgave?
  8. Hvad er forskellen PA en PA og en EA?
  9. Hvad tjener man i det offentlige?
  10. Hvor meget tjener man som konsulent?

Hvad betyder senior i jobtitel?

Smækker man "senior" foran, er man kommet en smule højere op i hierarkiet, men der er stadig langt til chefstolen. Titlen siger intet om, inden for hvilket område personen arbejder og minder derfor på mange måder om "konsulent - eller som det ofte hedder i vore dage "Consultant".

Hvad betyder titlen CFO?

En CFO er en forkortelse for Chief Financial Officer – på dansk kaldet økonomichef.

Hvad er en PA stilling?

I gamle dage fandtes der sekretærer, i dag er sekretæren afløst af en personal assistant (PA), der ofte er en mand.

Hvad tjener en senior konsulent?

Bruttolønnen for en Seniorkonsulent ligger imellem 40.400 - 73.825 for hele landet.

Hvad er en senior?

Senior; mods. II. junior) (den) ældre; nu kun eftersat et personnavn for at skelne navnets bærer fra en yngre (oftest: sønnen) af samme navn.

Hvad laver en CHRO?

CHRO: Chief Human Resources Officer Virksomhedens personalechef kaldes også for CPO (Chief People Officer) og er overordnet ansvarlig for virksomhedens Human Resource Management (HRM). CHRO'en arbejder blandt andet med ledelse og HR, arbejdsmarkedspolitikker og arbejdsopgaver vedrørende personalehåndtering.

Hvad er PA's rolle og opgave?

Som personlig assistent (PA) eller direktionssekretær udfylder du mange vigtige opgaver. Det kan være alt fra møde- og feriekoordinering til mailhåndtering, eventarrangering og HR-opgaver. Men den moderne personlige assistent er ikke, hvad vedkommende var for blot 10 år siden.

Hvad er forskellen PA en PA og en EA?

”Der er ikke nødvendigvis en forskel. Ganske vist er det som udgangspunkt to forskellige niveauer, og på papiret er der væsentligt mere ansvar samt tungere og mere omfattende opgaver forbundet med EA'en, men i virkeligheden møder jeg ofte personer, der har titel af PA, men som sidder med EA-opgaver”, siger han.

Hvad tjener man i det offentlige?

En folkeskolelærer tjener i gennemsnit 45.700 kr. om måneden før skat, en pædagog tjener 37.400 kr., mens sygeplejersker tjener 41.200 kr. Det fremgår af figuren herunder, som viser lønnen for de 10 største faggrupper (blandt ansatte i kommuner og regioner). Der er tale om gennemsnitstal for faggrupperne, dvs.

Hvor meget tjener man som konsulent?

Politiske konsulenter tjener i snit 50.600 kr. om måneden, og direktører nærmer sig 118.000 kr. Men hvad får fx chefkonsulenter, analytikere og virksomhedsjurister? Se hele listen over, hvad djøfere i den private sektor får i løn.