Table of Contents:

  1. Hvor mange procent af den danske befolkning har tatoveringer?
  2. Kan en tatovering fjernes helt?
  3. Hvor lang er en Dagssession tattoo?
  4. Hvor mange har tatoveringer i Danmark 2020?
  5. Hvorfor forbydes tatoveringer?

Hvor mange procent af den danske befolkning har tatoveringer?

Det skønnes, at op mod 600.000 danskere er tatoveret, svarende til godt 15 procent af befolkningen, ifølge en meningsmåling foretaget af YouGov i 2013 (se kilder). I aldersgruppen 15-25 år har hver ottende en tatovering.

Kan en tatovering fjernes helt?

Det er ofte nødvendigt med flere behandlinger. Efter første behandling er det hyppigt at se en lille afblegning. Men for tilfredsstillende resultat er det ofte nødvendigt med 6-8 behandlinger, og nogle gange 10-20 behandlinger. Der findes ingen garanti for, at tatoveringen kan fjernes fuldstændigt.

Hvor lang er en Dagssession tattoo?

Nedenfor ses eksempler på hvad vi har lavet på en dagssession på 6-8 timers tatovering, så du som kunde har et lille indblik i hvad der kan lade sig gøre inden du sætter dig i stolen. Traveling tattoo artist. "Beauty and the Beast Tattoo - Amager" er Amagers nye koncept butik, hvor du bliver tatoveret af...

Hvor mange har tatoveringer i Danmark 2020?

Omkring 600.000 danskere har en eller flere tatoveringer, og man anslår, at mellem 50.0.000 danskere får en tatovering hvert år. Derfor er det ikke nødvendigvis en bestemt type dansker, der vælger at få foreviget et motiv på sin krop.

Hvorfor forbydes tatoveringer?

De nye EU-regler medfører, at mere end 4000 kemiske stoffer i tatoveringsblæk forbydes. Årsagen er mistanke om allergi- og kræftfremkaldende stoffer i blæk. Reglerne betyder, at tatovørerne må vinke farvel til størstedelen af de farver, som er udbredt i tatoveringer.