Table of Contents:

  1. Er tid penge?
  2. Hvad betyder pengene vokser ikke på træerne?
  3. Hvad betyder penge lugter ikke?
  4. Hvem sagde tid er penge?
  5. Hvad man ikke har i hovedet?
  6. Hvem sagde Penge lugter ikke?
  7. Hvor stammer udtrykket stinkende rig fra?

Er tid penge?

Tid er penge - penge er tid. Tiden er inde! Til forandring inden vi drukner i lort og skrammel - som vi ikke behøver, når alt kommer til alt.

Hvad betyder pengene vokser ikke på træerne?

Selv elskende kan blive uenige om penge. Penge vokser ikke på træerne. Penge kommer ikke så let. Sparsommelighed er en dyd.

Hvad betyder penge lugter ikke?

Penge lugter ikke, hedder det i Hollywood. Det er bare måden, man tjener dem på, der kan afgive en ubehagelig "duft" Rapp1989.

Hvem sagde tid er penge?

Tid er penge, og penge er muligheder Da Benjamin Franklin sagde de gyldne ord, at tid er penge, havde han nok ikke regnet med, hvilken betydning, det citat skulle få for eftertiden.

Hvad man ikke har i hovedet?

Hvad du ikke har i hovedet, må du have i benene. Har du glemt noget, skal du måske gå flere gange.

Hvem sagde Penge lugter ikke?

Da sågar kejserens søn kritiserede det utraditionelle tiltag, stak Vespasian en mønt fra den første indbetaling hen under afkommets næse og spurgte, om lugten var ubehagelig, hvortil Titus svarede benægtende. »Da kommer den dog fra pis! « sagde Vespasian. Penge lugter ikke!

Hvor stammer udtrykket stinkende rig fra?

Epitafierne var betalt af den døde eller giveren og sat op til deres erindring. Undertiden er der en sammenhæng med epitafier og begravelser i selve kirken, som var en almindelig begravelsesform for de rige, fornemme og betydningsfulde. Lugten af de rige begravede gav anledning til udtrykket: de stinkende rige.