Table of Contents:

  1. Hvad er uendelighed?
  2. Hvordan laver man et Uendelighedstegn?
  3. Kan man regne med uendelig?
  4. Hvordan skriver man paragraf?
  5. Hvordan laver man Uendelighedstegn i Geogebra?
  6. Hvilke brøker kan omskrives til et uendeligt decimaltal?

Hvad er uendelighed?

Uendelighed er et abstrakt begreb, som betegner noget uden ende. Uendelighed bruges indenfor mange felter bl. a. fysik og matematik.

Hvordan laver man et Uendelighedstegn?

Hvor finder jeg uendelighedstegnet (8-tallet der ligger ned) på tastaturet? Hvis du bruger mac så: alt 5 = ∞. På SP trykker du på knappen i toppen af opret-svar: Ω.

Kan man regne med uendelig?

Matematikken regner med uendelighed I matematikkens idealiserede verden kan man sætte tal på graden af uendelighed og ligefrem regne med disse tal. Med matematikkens hjælp kan man komme rundt om uendeligheden, uden at det tager en evighed - mens den filosofiske og teologiske diskussion fortsætter.

Hvordan skriver man paragraf?

Et specialtegn såsom tankestreger eller paragraftegn (§) Gå til Indsæt > symbol > flere symboler. Gå til specialtegn. Dobbeltklik på det tegn, du vil indsætte.

Hvordan laver man Uendelighedstegn i Geogebra?

Du kan få uendelighedstegnet ved at skrive "Alt+5", hvis du har en Mac. På PC skal man finde uendelighedstegnet ude til højre fra inputbjælken....Skriv den generelle forskrift for en potensfunktion ind i Geogebra.
  1. Hvad sker der med grafen når a går fra at være positiv til negativ? ...
  2. Hvordan ser grafen ud når a=0 ?

Hvilke brøker kan omskrives til et uendeligt decimaltal?

Et uendeligt decimaltal, også kaldet en uendelig decimalbrøk, et tal med et uendeligt antal betydende decimaler. Eller sagt på en anden måde: Et uendeligt decimaltal er et decimaltal, hvor decimalerne ikke alle bliver 0 (nul) fra et vist trin. Således er 1,333... et uendeligt decimaltal, hvorimod 0,25000...