Table of Contents:

 1. Hvad betyder forkortelsen id?
 2. Hvad betyder forsynder?
 3. Hvad er super ego?
 4. Er til rådighed?
 5. Hvad betyder snedkerere?
 6. Hvad betyder prakke?
 7. Hvad er rådighed?
 8. Hvad vil det sige at stå til rådighed for arbejdsmarkedet?
 9. Hvad betyder at konkurrere?
 10. Hvad betyder praktiseres?
 11. Hvor godt er udmærket?

Hvad betyder forkortelsen id?

Intelligent design – kreationistisk skabelsespostulat. Forkortes ID. Id - "underjeg'et" i Freuds personlighedsmodel (Id, jeg og overjeg) Identifikation – bruges ved adgangskontrol.

Hvad betyder forsynder?

Forsynde betyder forbryde sig.

Hvad er super ego?

Superegoet dækker så over samvittigheden og normbevidsthed, den måde super egoet handler på, er med at stille spørgsmålstegn til det impulsive øjeblik. Super ego/overjeg 'et er vores syn på omverden, det er nemlig her tilpasningsevnen sidder, normerne og samvittigheden.

Er til rådighed?

At 'stå til rådighed for arbejdsmarkedet' vil sige, at du skal kunne arbejde. Du skal være aktivt jobsøgende og opfylde de krav, som er fastsat i dagpengereglerne. Rådighedsforpligtelser indebærer, at du: bor og opholder dig i Danmark.

Hvad betyder snedkerere?

Snedker, jf. kokkerere, skomagerere, skrædderere ofl.; især dagl.) lave snedkerarbejde(r); sysle med snedkerarbejde, især i mindre stil, som amatør.

Hvad betyder prakke?

prale vb. praleri sb. pralerøv eller pralrøv sb.

Hvad er rådighed?

Hvad har du til rådighed?: Beløber der er tilbage efter alle de faste udgifter, er det du har at leve for. Det er rådighedsbeløbet og det ønsker vi så stort som muligt. Pengene skal dække forbrug til mad, tøj og fornøjelser, og her, kan der være meget at optimere i din private økonomi.

Hvad vil det sige at stå til rådighed for arbejdsmarkedet?

At stå til rådighed betyder, at du aktivt skal søge job og tage imod et rimeligt tilbud om job. Et rimeligt job er alle jobs, du kan udføre. Hvis du er jobklar og modtager dagpenge eller kontanthjælp, skal du stå til rådighed for arbejdsmarkedet og udnytte dine muligheder for at få arbejde.

Hvad betyder at konkurrere?

forsøge at være den bedste eller mest dominerende på et bestemt område, inden for en bestemt branche el. lign.

Hvad betyder praktiseres?

Praktisere, 1) udøve; anvende; sætte i gang; udføre. 2) drive læge-, tandlæge- eller advokatpraksis.

Hvor godt er udmærket?

Samtlige betydningsordbøger, ny som gammel, karakteriserer udmærket med positive tillægsord som ypperlig, fortrinlig, storartet, glimrende, fortræffelig. Hvis man siger ”Det er udmærket”, kan man altså ifølge ordbøgerne ikke få armene ned, som det hedder på nudansk.