Table of Contents:

 1. Hvad gør man når man har mistet sine nøgler?
 2. Hvor kan man købe gamle nøgler?
 3. Hvor kan jeg få lavet en nøgle?
 4. Hvad koster det at få ny lås i døren?
 5. Hvor ligger mine nøgler?
 6. Hvad koster en ny nøgle til lejlighed?
 7. Hvad er en rex nøgle?
 8. Hvilken Låsekasse har jeg?
 9. Hvad koster det at få lavet en kopi af en bilnøgle?
 10. Kan man lave kopi af alle nøgler?
 11. Hvad koster det at skifte lås i hoveddør?
 12. Kan man selv udskifte låse?
 13. Kan ikke finde bilnøgle?
 14. Kan man kopiere alle nøgler?
 15. Hvilken dørlås skal jeg vælge?

Hvad gør man når man har mistet sine nøgler?

Hvis du står akut og ikke kan komme ind i din lejlighed, skal du kontakte en låsesmed, der kan låse din dør op mod betaling.

Hvor kan man købe gamle nøgler?

Find gammel nøgle hos låsesmed eller byggemarked Spørg altid dit lokale byggemarked eller en låsesmed, hvordan de evt. kan hjælpe dig med at finde frem til de rette nøgler.

Hvor kan jeg få lavet en nøgle?

kopieret ekstranøgler til husstanden I Silvan kan du få lavet en kopi af din nøgle i god kvalitet, så du kan forsyne hvert familiemedlem med en husnøgle. Du kan både 5- og 6-stiftede nøgler kopieret. 5-stiftede nøgler har rundt hoved, mens 6-stiftede er trapez formet. Pris for kopiering af nøgle: 69,95 kr.

Hvad koster det at få ny lås i døren?

Gennemsnitlige omkostninger ved montering af ny lås, nye lås pris. Intelligente elektroniske systemer koster alt fra 1.200 op til 9.000kr plus låsesmedens timepris. Enkeltlåse kan koste så lidt som 500kr , hvor hele systemer koster fra 4.000kr til 25.000kr eller mere.

Hvor ligger mine nøgler?

Ved hjælp af den medfølgende gratis app, som skal installeres på din telefon, kan du via Bluetooth sende en besked til Orbit Key Finder, der får den til at udsende en høj lyd. Hvis du er udenfor Bluetooth rækkevidde, husker app'en hvor nøglerne var sidst, der var forbindelse, og viser dig placeringen på et kort.

Hvad koster en ny nøgle til lejlighed?

En ny nøgle koster ca. 250 og en nøglebrik koster ca. kr. 120.

Hvad er en rex nøgle?

Rex nøglen er en sand klassiker! Den findes i rigtig mange ældre døre, både ind- og udvendige døre. Du kan se på din nøgle, hvilket nummer den har. Hvis du har en Rex låsekasse i din yderdør anbefaler vi kraftigt at du får udskiftet den med en ny og sikker lås.

Hvilken Låsekasse har jeg?

Hvis du ønsker at udskifte din lås på grund af problemer med låseriglen – den del der skydes ud fra døren og ind i slutblikket i dørkarmen – så er det låsekassen, du skal have skiftet. Du kan højst sandsynlig fortsat bruge den samme låsecylinder. Dog har de fleste danske hoveddøre en 3-punkts-lås. Dvs.

Hvad koster det at få lavet en kopi af en bilnøgle?

slibning, kodning og nøgleemnet. Størstedelen af biler produceret efter år 1992 har indbygget startspærrechip i nøglen. Nøgler med sådan en chip koster typisk omkring 850 kr., mens nøgler med indbygget fjernbetjening koster i omegnen af 1500 kr.

Kan man lave kopi af alle nøgler?

Vi kan kopiere langt de fleste nøgler, blandt andet: Vi har nøgleemner i mange forskellige farver og udformninger, så du kan få den helt rigtige nøgle til din dør, hængelås, cykel, båd, bil eller postkasse.

Hvad koster det at skifte lås i hoveddør?

Pris på udskiftning af lås, låsecylinder eller kasselås ved låsesmed
 • Udskift låsecylinder til Dorma VT eller Ruko 1200: 995,- kr.
 • Pris på udskiftning af to låsecylindre: 1.599,- kr.
 • Pris på udskiftning til Ruko 8765 hoveddørslås: 2.495,- kr.

Kan man selv udskifte låse?

Skift selv låsen trin-for-trin. Når du går i gang med at udskifte låsecylinderen, er det en god idé, at du først tager nøglen ud af den nye låsecylinder, hvis de sidder i. Derved bliver delene ikke så let beskadigede.

Kan ikke finde bilnøgle?

Har du har smidt din bilnøgle væk sammen med kendetegnende identifikation, bør du straks ringe til vores Autolåsesmed-Marschall, så vi kan få lavet en aftale omgående. Autolåsesmeden vil i den situation sørge for at få slettet den gamle bilnøgle således at en eventuel tyv ikke kan komme af sted med bilen.

Kan man kopiere alle nøgler?

Kopi af systemnøgle Om end det er kopi af en Ruko systemnøgle eller en EVVA systemnøgle du har, så skal du være opmærksom på at de fleste systemnøgler kun kan kopieres der hvor systemet er købt.

Hvilken dørlås skal jeg vælge?

Men det er bedst at vælge en lås med borebeskyttelse i cylinderhus og tromle og med høj dirke- og kopieringssikkerhed. En lås med 11 stifter er både borefri og dirkefri og er derfor den sikreste, og den koster ikke meget mere end de andre typer.