Table of Contents:

  1. Hvad står i for i BMW?
  2. Hvad står M for på BMW?
  3. Hvad står BMV for?
  4. Kan man spore sin BMW?
  5. Hvad betyder BMW logoet?
  6. Hvor bygges BMW i4?
  7. Hvordan virker BMW Connected?
  8. Hvad er BMW Connected?
  9. Hvorfor vælge BMW?

Hvad står i for i BMW?

“i” – Det lille 'i' står for injection – altså BMW'er med benzindsprøjtning. Alternativt er 'i' også navnet på BMW's elektriske modeller.

Hvad står M for på BMW?

BMW M, eller BMW Motorsport GmbH, er et datterselskab til BMW som blandt andet udvikler og producerer højtydende bilteknik.

Hvad står BMV for?

Bayerische Motoren Werke: Luksusklassen fra BMW.

Kan man spore sin BMW?

Med My BMW app kan du sende måladresser fra din smartphone til navigationssystemet i bilen. Denne app tilbyder også mange nyttige funktioner i elektrificerede biler – for eksempel har du altid et overblik over e-rækkevidden.

Hvad betyder BMW logoet?

Mange tror, at BMW's logo skal ligne en flypropel, men det er faktisk ikke tilfældet. Logoet er en kombination af Bayerns nationalfarver og logoet for virksomheden Rapp Motorenwerke. Det var Rapp Motorenwerke, der i 1922 fusionerede med Bayerische Flugzeugwerke under navnet Bayerische Motoren Werke.

Hvor bygges BMW i4?

Indtil nu har BMW i4 kun været vist som konceptbil, men i dag rullede den færdige produktionsmodel ud på scenen under BMW Group Annual Conference i München.

Hvordan virker BMW Connected?

Med et enkelt tryk på en knap sender bilen alle servicerelevante data til BMW. Værkstedet modtager alle oplysningerne og kan kontakte dig for at spørge ind til behovet og evt. træffe en aftale om et værkstedsbesøg.

Hvad er BMW Connected?

BMW ConnectedDrive omfatter alle digitale tjenester, der forbinder bilen intelligent med omverdenen. Ud over telematiktjenesterne indbefatter dette ligeledes førerassistancesystemerne, tilslutningerne til mobile slutenheder, entertainmenttilbud og trafikservices.

Hvorfor vælge BMW?

Hvorfor vælge BMW? Undersøgelser fra danske BMW-ejere peger på, at du ikke kan andet end at blive glad for din nye BMW. Du får kvalitetsgaranti, suverænt og innovativt design, førerfokuserede køreegenskaber og funktionalitet ud over det sædvanlige.