Table of Contents:

 1. Er Google og Gmail det samme?
 2. Er en Gmail gratis?
 3. Hvordan ser jeg min Google-konto?
 4. Hvem bruger min Google-konto?
 5. Hvorfor skal jeg have en Google-konto?
 6. Hvad ved Googl om mig?

Er Google og Gmail det samme?

Hvis du bruger Gmail, har du allerede en Google-konto. Med en Google-konto har du omkostningsfri adgang til Google-produkter som f. eks. Drev, Docs, Kalender og mange flere.

Er en Gmail gratis?

Gmail er Googles mailprogram, som kan benyttes ganske gratis, hvilket er kendetegnende for de fleste Google programmer. Du kan bruge Gmail både fra din computer, smartphone og tablet. Det hele foregår på dansk og er lige til at gå til, når først du er oprettet. Faktisk er det ikke hos Gmail, du skal oprette dig.

Hvordan ser jeg min Google-konto?

Du kan gå direkte til Google Kontrolpanel.
 1. Gå til din Google-konto.
 2. Klik på Data og privatliv i navigationspanelet.
 3. Under "Dine valgmuligheder for dine data og dit privatliv" skal du vælge Data fra apps og tjenester, du bruger. Indhold, der er gemt i Googles tjenester.

Hvem bruger min Google-konto?

Gå til din Google-konto. Vælg Sikkerhed i navigationspanelet til venstre. Vælg Administrer enheder i panelet Dine enheder. Du får vist de enheder, der i øjeblikket er logget ind på din Google-konto.

Hvorfor skal jeg have en Google-konto?

En række Google-programmer og -tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber den, f. eks. Gmail, Google Maps, YouTube og Google Play-programmet. Hvis du vil have det optimale ud af disse tjenester, skal du have en Google-konto.

Hvad ved Googl om mig?

Trin 1: Se en oversigt over dine data
 • Gå til din Google-konto.
 • Klik på Data og privatliv i navigationspanelet.
 • Under "Dine valgmuligheder for dine data og dit privatliv" skal du vælge Data fra apps og tjenester, du bruger. Indhold, der er gemt i Googles tjenester.