Table of Contents:

 1. Hvem ejer Harley-Davidson?
 2. Hvor meget koster en Harley?
 3. Hvad koster en Harley-Davidson motorcykel?
 4. Hvor produceres Harley-Davidson?
 5. Hvor meget vejer en Harley?
 6. Hvilken motorcykel må jeg køre?
 7. Er Harley Davidson driftsikker?
 8. Hvor meget må en Harley larme?
 9. Hvor meget vejer en motorcykel?
 10. Hvilken motorcykel må man køre med bilkørekort?
 11. Hvor gammel skal man være for at køre 1000cc?
 12. Hvilken Harley skal jeg vælge?
 13. Hvor hurtigt kan en Harley Davidson køre?
 14. Hvor meget må en MC larme til syn?
 15. Hvorfor må motorcykler larme så meget?

Hvem ejer Harley-Davidson?

Bestyrelsesformanden for Harley-Davidson er Jeffrey L. Bleustein. Forretningsfører er James L. Ziemer.

Hvor meget koster en Harley?

Softail® motorcykler
 • Softail™ Standard. Pris fra kr. 246.900 1. 1 tilgængelige farver.
 • Street Bob™ Pris fra kr. 265.900 1. 4 tilgængelige farver.
 • Low Rider™ S. Pris fra kr. 344.900 1. ...
 • Low Rider™ ST. Pris fra kr. 369.900 1. ...
 • Breakout™ 114. Pris fra kr. 439.900 1. ...
 • Sport Glide™ Pris fra kr. 335.900 1. ...
 • Fat Boy™ Pris fra kr. 439.900 1.

Hvad koster en Harley-Davidson motorcykel?

Harley-Davidson ELW Livewire Street, Farve: Orange, Registreret første gang: 4/2021, 105 HK, 0-100 km/t på 3.1 sek. Topfart: 180 km/t, Nypris kr. 291.000, Leveres nysynet, 2021 ELW ..

Hvor produceres Harley-Davidson?

- Harley-Davidson er stadig dedikeret til produktion i USA, hvilket er værdsat af motorcyklister verden over. - Øget international produktion er ikke selskabets præference, men er den eneste bæredygtige måde at gøre selskabets motorcykler tilgængelige for kunder i EU og have en fornuftig forretning.

Hvor meget vejer en Harley?

Hvis du vil have en let motorcykel, så er Harley-Davidson måske ikke noget for dig. Cruiser-motorcykler vejer gennemsnitligt 1 kg, men de fleste Harley-Davidsons kommer helt op på over 300 kg.

Hvilken motorcykel må jeg køre?

Med et kategori A1-motorcykelkørekort får du ret til at køre 2 forskellige typer motorcykler: En tohjulet motorcykel (med eller uden sidevogn), med en maksimal motoreffekt på 11 kW, en maksimal slagvolumen på 125 cm, foruden en køreklar vægt på maksimalt 0,1 kW/kg.

Er Harley Davidson driftsikker?

En moderne Harley-Davidson er driftsikker som få, og ejerene oplever sjældent problemer. Køb Harley-Davidson her. Når nutidens Harley ejere taler om problemer, er de ofte ejere af meget gamle ombyggede modeller. Noget kun Harley folket oplever, da Harley også er moderne efter 30 år.

Hvor meget må en Harley larme?

Lyden fra en motorcykel ikke overstige 90 decibel, men ifølge TV2 ØSTJYLLANDs oplysninger bliver motorcykler med ulovlige udstødninger mere og mere almindelige.

Hvor meget vejer en motorcykel?

Motorcykel, tohjulet motorkøretøj med en egenvægt på højst 400 kg. I Danmark er køretøjer med et slagvolumen på højst 50 cm3 og en tophastighed på under 30 km/h kategoriseret som knallerter, og trehjulede motorkøretøjer på højst 400 kg som motorcykler.

Hvilken motorcykel må man køre med bilkørekort?

I Danmark er det i dag tilladt at køre stor knallert (dvs. knallert, der kan køre 45 km/t) på et almindeligt bilkørekort, mens der kræves motorcykelkørekort til alle motorcykler og scootere med større motorvolumen end 50 cm3. - en lille motorcykel leveres typisk med ABS i modsætning til en stor knallert.

Hvor gammel skal man være for at køre 1000cc?

Kort sagt kan man tidligst erhverve mc-kørekort, når man er fyldt 18 år, og først når man er fyldt 24 år, er man ikke længere underlagt begrænsninger, hvad alder, erfaring og mc angår.

Hvilken Harley skal jeg vælge?

Tyskerne har kørt 50.000 km på en mængde motorcykler, og en suveræn vinder i denne test er en Harley-Davidson Road King. Den store Harley mister mindst værdi, skal ikke meget på værksted og slides meget lidt. på de 50.000 km. Ud af 100 mulige point scorer Harley-Davidson Road King hele 85, i denne 50.000 km brugttest.

Hvor hurtigt kan en Harley Davidson køre?

Det kunne vise 340 km/t når maskinen kørte ægte 275-285 km/t.

Hvor meget må en MC larme til syn?

Grænseværdierne for motorcykler er i EU-reglerne reduceret fra 86 dB(A) i 1969 til 80 dB(A) i dag for de største motorcykler. Af ved- lagte uddrag af Vejledning om syn af køretøjer fremgår de konkrete grænseværdier afhængig af motorcyklens motorstørrelse, og hvor- når motorcyklen er registreret første gang.

Hvorfor må motorcykler larme så meget?

DERFOR ER DER FORSKEL. Færdselsloven siger, at en "fører af motordrevet køretøj skal betjene køretøjet således, at det ikke afgiver unødig støj". Men der findes ingen generelle grænser for motorstøj. Hver enkelt bil og motorcykel har sin egen grænse, som blandt andet afhænger af produktionsåret og motorens størrelse.