Table of Contents:

 1. Kan man være aktiv på Messenger uden at være på?
 2. Hvornår vises aktiv på Messenger?
 3. Hvad betyder en grøn prik på Messenger?
 4. Hvad er Forsvindings tilstand Messenger?
 5. Hvordan virker hemmelige samtaler på Messenger?
 6. Hvorfor viser Messenger Jeg er aktiv når jeg ikke er?
 7. Hvornår er man grøn på Messenger?
 8. Kan man se hvor folk er på Messenger?
 9. Kan ikke finde ulæst besked i Messenger?
 10. Hvordan fjerner man ikke venner fra Messenger?

Kan man være aktiv på Messenger uden at være på?

Hvis du ikke ønsker at vise din aktiv-status, kan du slå den fra overalt, hvor du bruger Messenger eller Facebook. Du kan ikke se, når dine venner og kontakter er aktive, aktive for nylig eller aktuelt i samme chat som dig på alle de steder og i alle de apps, hvor du har slået aktiv-status fra.

Hvornår vises aktiv på Messenger?

Sådan kan du se, hvem der er aktiv i Messenger: Folk, der dukker op i fanen Aktiv eller har en , er aktive eller for nyligt aktive på Messenger eller Facebook. Når din Aktiv-status er slået til, vises du aktiv, for nyligt aktiv og i øjeblikket i samme chat som dine venner og kontakter på denne profil.

Hvad betyder en grøn prik på Messenger?

Sådan slår du det fra: Facebook På Facebook er det primært Facebook Messenger, der er synderen. Her kan du under listen 'Aktive' se, hvem der er online. Alle dem med en grøn prik ud for deres navn er til stede på tjenesten samtidig med dig.

Hvad er Forsvindings tilstand Messenger?

Hvis du bruger en Android-telefon og ikke giver Messenger adgang til dine fotos, filer og videoer, blokeres du for at tage skærmbilleder eller skærmoptagelser af samtaler i forsvindingstilstand.

Hvordan virker hemmelige samtaler på Messenger?

De samtaler, der fandt sted inden for de hemmelige chats fra Facebook Messenger, kan faktisk selvdestrueres efter en bestemt forudbestemt periode. Desuden er beskederne, den indeholder, beskyttet af ende-til-ende-kryptering, hvilket gør det hacker-sikkert og næsten umuligt at aflytte.

Hvorfor viser Messenger Jeg er aktiv når jeg ikke er?

Åbn Messenger. Klik på dit profilbillede i øverste, venstre hjørne, og klik på Præferencer i den lille menu, der dukker op. Klik på menupunktet Aktiv-status i det vindue, der dukker op, og klik på skyderen i højre side af vinduet, så der kommer til at stå "Aktiv-status: Fra"

Hvornår er man grøn på Messenger?

Sådan slår du det fra: Facebook På Facebook er det primært Facebook Messenger, der er synderen. Her kan du under listen 'Aktive' se, hvem der er online. Alle dem med en grøn prik ud for deres navn er til stede på tjenesten samtidig med dig.

Kan man se hvor folk er på Messenger?

Sådan finder du dine venner med Facebook Messenger Åbn tråden med den person, som du vil dele din placering med. Klik på plus-tegnet i den blå cirkel i nederste venstre hjørne. Vælg Lokation på listen og afslutningsvis Del livelokation.

Kan ikke finde ulæst besked i Messenger?

Sådan tjekker du, om du har hemmelige beskeder.
 1. Åben for din Messenger-app.
 2. Tryk på "Indstillinger" i nederste højre hjørne (eller øverst, hvis du er på en Android-mobil).
 3. Tryk på "Personer".
 4. Tryk på "Beskedanmodninger".
 5. Tryk på "Se filtrerede anmodninger".
 6. Hvis du har ulæste beskeder, befinder de sig her.
15. apr. 2016

Hvordan fjerner man ikke venner fra Messenger?

Du kan ikke slette enkelte kontakter på Messenger, men du kan altid blokere personer på Messenger. Hvis du blokerer en person, vises vedkommende ikke i appen. Husk, at dine telefonkontakter importeres igen, hvis du har løbende synkronisering slået til.