Table of Contents:

 1. Hvorfor hedder det H&M?
 2. Hvor kommer H&M tøj fra?
 3. Hvem er HM målgruppe?
 4. Hvem køber H&M?
 5. Hvor bæredygtige er H&M?
 6. Er H&M et aktieselskab?
 7. Hvor meget tjener H&M?
 8. Hvem er H&Ms konkurrenter?
 9. Hvor mange markeder er H&M på?
 10. Kan man stadig aflevere tøj i H&M?
 11. Hvad er H&M Conscious?
 12. Hvor meget CO2 udleder H&M?
 13. Hvordan startede H&M?
 14. Hvad får man i løn som butiksassistent?
 15. Hvor gammel skal man være for at arbejde i H&M?

Hvorfor hedder det H&M?

H & M Hennes & Mauritz AB (markedsført som H&M) er en børsnoteret svensk butikskæde med hovedsæde i Stockholm, der primært forhandler tøj. Den første butik åbnede i 1947 i den svenske by Vesterås, og har siden 1967 været i Danmark.

Hvor kommer H&M tøj fra?

H&M ejer ingen fabrikker – i stedet kommer vores mode fra omkring 800 uafhængige leverandører – primært i Europa og Asien. På vores produktionskontorer, som findes over hele verden, varetages de praktiske aspekter ved produktionen og den konstante kontakt til leverandørerne.

Hvem er HM målgruppe?

H&M's målgruppe er for alle som er interesseret i mode. Deres overbevisning er at kunderne altid skal kunne finde hvad de søger efter, lige fra tøj til smykker til enhver lejlighed. H&M har produkter til kvinder, mænd, børn.

Hvem køber H&M?

Særligt unge på 18-29 år, der forbinder H&M med god værdi for pengene (netscore 32). Der er også en overvægt af kvinder, der forbinder H&M med god værdi for pengene (netscore 29 mod 21 blandt mænd).

Hvor bæredygtige er H&M?

Syntetisk kan godt være bæredygtigt Et billede på, hvor svært det er, og hvor langt fra et cirkulært system H&M – og resten af modebranchen – er, kan ses med H&M's bæredygtige bomuld. Koncernen har et mål, som de ser ud til at nå, om udelukkende at bruge økologisk eller anden bæredygtig bomuld næste år.

Er H&M et aktieselskab?

H & M HENNES & MAURITZ A/S HOVEDKONTOR er en del af et koncern med totalt 2 selskaber.

Hvor meget tjener H&M?

Den svenske tøjkæde H&M kom ud af første regnskabshalvår med en omsætning på 86,6 mia. kr. og et overskud på 6,35 mia.

Hvem er H&Ms konkurrenter?

H&M, der er verdens anden største tøjproducent målt på salg, oplever øget konkurrence fra blandt andet Zalando, Asos og Amazon.

Hvor mange markeder er H&M på?

I øjeblikket er det i 46 ud af 51 markeder muligt at handle online hos H&M.

Kan man stadig aflevere tøj i H&M?

H&M ønsker at reducere modeindustriens påvirkning af miljøet sammen med deres kunder. Derfor kan man altid aflevere sit brugte tøj og boligtekstiler i alle H&M-butikkerne Field's og dermed mindske mængden af tekstiler, der ender som affald.

Hvad er H&M Conscious?

I butikkerne har alle Conscious Choice-varer et grønt hangtag. For at fremme en mere bæredygtig livsstil belønner vi dig med Conscious-point, hver gang du tager din egen pose med i en af vores butikker. Du kan også optjene Conscious-point ved at indlevere brugt tøj til vores tøjindsamlingsinitiativ Garment Collecting.

Hvor meget CO2 udleder H&M?

Modeindustrien og især fast fashion (tøjproduktion med fokus på hyppige nye designs og lave produktionsomkostninger, red.) som H&M og Zara står for ti procent af verdens årlige CO2-udledning. Det er mere end den internationale fly- og skibsfragt til sammen. Hvert år bruger modeindustrien 93 milliarder kubikmeter vand.

Hvordan startede H&M?

I 1968 ændres navnet til Hennes & Mauritz, da Erling Persson køber jagtbutikken Mauritz Widforss og overtager et herretøjslager sammen med forretningen. Hermed starter salget af herre- og børnetøj. H&M noteres på børsen i Stockholm. Den første butik uden for Skandinavien åbner i London.

Hvad får man i løn som butiksassistent?

23.361 kr. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv.

Hvor gammel skal man være for at arbejde i H&M?

Hvor gammel skal jeg være for at arbejde hos H&M? For at få job hos H&M skal du være fyldt 15 år og være færdig med 9. klasse.