Table of Contents:

  1. Hvad symboliserer en halvmåne?
  2. Hvad betyder halvmåne på sms?
  3. Hvad betyder stjernen i islam?
  4. Hvorfor får jeg ikke besked når jeg får en sms?
  5. Hvorfor er der en måne på min iPhone?
  6. Hvad betyder sol og måne?

Hvad symboliserer en halvmåne?

Månens faser er grundlaget for den islamiske månekalender, men halvmånen kan ikke betragtes som et symbol for islam. Månen har været symbol på flere ting i mange kulturer, blandt andet kvindelighed, mandighed, frugtbarhed og tidens gang, og i den billedlige fremstilling har især halvmånen været populær.

Hvad betyder halvmåne på sms?

Når den funktion er slået til, gør den præcis det navnet siger: Den undlader at forstyrre dig. Ergo bliver du ikke gjort opmærksom på at personen har sendt dig en besked. Du kan se at funktionen er slået til ved at der er et lille halvmåne-ikon til venstre for beskedtråden i Beskeder.

Hvad betyder stjernen i islam?

Stjernen og halvmånen er et udbredt symbol for religionen islam. Symbolet består af en halvmåne med en stjerne på den konkave side. I moderne fremstillinger har stjernen oftest fem takker.

Hvorfor får jeg ikke besked når jeg får en sms?

Tjek, om Beskeder er angivet som din standardapp til sms-beskeder. flere oplysninger om, hvordan du skifter din standardapp til sms-beskeder. Sørg for, at dit mobilselskab understøtter sms-, mms- eller RCS-beskeder. Tjek dit abonnement eller din taletidssaldo for at se, om du har nok til at sende/modtage beskeder.

Hvorfor er der en måne på min iPhone?

Du kan også planlægge Forstyr ikke og tillade opkald fra bestemte personer. Når du har en indstilling under Forstyr ikke slået til, vises der et halvmånesymbol på statuslinjen og på din låseskærm.

Hvad betyder sol og måne?

Solen er symbolsk blevet tillagt guddommelige kvaliteter som lys- og livgiver i mange kulturer. Ofte forbindes den med en mandlig guddom og på det jordiske plan med kongen eller kejseren. Tilsvarende forbindes Månen med det kvindelige.