Table of Contents:

 1. Hvad står MASH?
 2. Hvem spillede lægen Trapper John i MASH?
 3. Hvilken krig handler MASH om?
 4. Hvor gammel er MASH?
 5. Hvor mange MASH restauranter er der i Danmark?
 6. Hvad koster en bøf på MASH?
 7. Hvor kan man se Mash?
 8. Hvor er MASH optaget?
 9. Hvem instruerede filmen MASH?
 10. Hvor mange sæsoner af Mash?
 11. Er Mash halal?
 12. Hvad er MASH til heste?
 13. Hvornår åbnede MASH?
 14. Er MASH halal?
 15. Hvor meget koster det at spise på MASH?

Hvad står MASH?

MASH (forkortet Modern American Steak House) er en dansk restaurantkæde bestående af otte restauranter i Danmark og to i Tyskland.

Hvem spillede lægen Trapper John i MASH?

Det drejer sig om Wayne Rogers, der spillede rollen som lægen John McIntyre med kælenavnet Trapper.

Hvilken krig handler MASH om?

M*A*S*H foregår under Koreakrigen () på felthospitalet (Mobile Army Surgical Hospital) "MASH 4077th" i Korea tæt ved fronten. Serien omfatter 251 afsnit og varede fire gange så lang tid som den krig, den foregår under (selvom koreakrigen teknisk set ikke er afsluttet).

Hvor gammel er MASH?

MASH står for Modern American Steak House og har eksisteret siden 2009, hvor vi slog dørene op til restauranten i Bredgade. Siden har vi udvidet og består i dag af en række restauranter i Danmark og Tyskland.

Hvor mange MASH restauranter er der i Danmark?

På vores 10 restauranter har vi gjort en dyd ud af at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Hver restaurant har sin egen personlighed, som hver især er et besøg værd.

Hvad koster en bøf på MASH?

MASH har ind imellem været ude for, at folk køber de helt store bøffer. Er en pris på 650 kr. pr.

Hvor kan man se Mash?

M.A.S.H. (1970) - Se online | Blockbuster.

Hvor er MASH optaget?

Handlingen i tv-serien ”M*A*S*H” udspiller sig under Koreakrigen, men serien er optaget i Los Angeles, USA. På det tidspunkt, hvor serien blev sendt i fjernsynet, var amerikanske soldater udsendt i Vietnam, og der skulle derfor tænkes grundigt over, hvad man kunne gøre grin med.

Hvem instruerede filmen MASH?

Robert AltmanMASH / Instruktør Ring Lardner Jr. MASH er en satirisk spillefilm fra 1970 instrueret af Robert Altman. Den er baseret på Richard Hookers roman MASH: A Novel About Three Army Doctors fra 1968. Filmen vandt Den Gyldne Palme i Cannes.

Hvor mange sæsoner af Mash?

M*A*S*H strakte sig over 11 sæsoner og mange flere år, end koreakrigen varede. Den startede ud med en meget let tone, men i de senere sæsoner gravede den dybere.

Er Mash halal?

Just Halal har nu fået en bekræftelse fra Mash Steakhouse, på at alle deres kyllingeretter er halal!! Foruden deres kylling, er Mash også kendt for deres gode fiskeretter og lækre forretter fra havet. Dette gælder i alle deres 5 restauranter i Danmark ink.

Hvad er MASH til heste?

Mashen har højt indhold af fordøjelige fibre fra bl. a. æbler og klid, der stimulerer tarmfunktionen, sammen med den tilsatte gærkultur. Den velsmagende Mash kan også bruges ved tildeling af medicin og kan hjælpe heste til at optage vand fx ved stævner og transport.

Hvornår åbnede MASH?

MASH (Modern American Steakhouse) Den første MASH restaurant åbnede i det tidligere Galleri Asbæk på Bredgade i 1997. Siden hen har brandet udvidet og ligger i dag nu hele 10 steder. Fra starten har det været vores mål at skabe den helstøbte restaurantoplevelse, hvor mad, vin og service går op i en fuldendt helhed.

Er MASH halal?

Just Halal har nu fået en bekræftelse fra Mash Steakhouse, på at alle deres kyllingeretter er halal!! Foruden deres kylling, er Mash også kendt for deres gode fiskeretter og lækre forretter fra havet. Dette gælder i alle deres 5 restauranter i Danmark ink.

Hvor meget koster det at spise på MASH?

ØVRIGE HOVEDRETTER
MASH Burger ca 200 g195
Big Tasty Burger ca 200 g355
50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +40 måneders Comté, trøffel, pickle og trøffelfries,
Hel Coquelet Poussin Mindre fransk majsfodret kylling185
Serveres med kryddersmør og grillet citron