Table of Contents:

  1. Hvad betyder den grønne prik på Facebook?
  2. Hvilke personer vises i Messenger?
  3. Hvorfor står jeg som aktiv på Messenger?
  4. Hvordan kan man skjule at man er aktiv på Facebook?
  5. Kan man se hvornår man sidst har været på Messenger?
  6. Hvem dukker op på Messenger?
  7. Kan Messenger spores?
  8. Kan man regne med aktiv på Messenger?
  9. Kan man bruge Messenger uden at være venner på Facebook?
  10. Kan man være usynlig på Messenger?

Hvad betyder den grønne prik på Facebook?

Sådan slår du det fra: Facebook Alle dem med en grøn prik ud for deres navn er til stede på tjenesten samtidig med dig. Hvis du ikke vil vise andre, hvornår du er aktiv – eller ikke interesserer dig for, hvornår andre er det, så skal du trykke på 'Personer' nede i menulinien i højre hjørne. Tryk derefter på 'Aktiv'.

Hvilke personer vises i Messenger?

Folk, der dukker op i fanen Aktiv eller har en , er aktive eller for nyligt aktive på Messenger eller Facebook. Når din Aktiv-status er slået til, vises du aktiv, for nyligt aktiv og i øjeblikket i samme chat som dine venner og kontakter på denne profil.

Hvorfor står jeg som aktiv på Messenger?

Aktiv-status viser dine venner og kontakter, når du er aktiv, aktuelt er i samme chat som dem eller for nylig har været aktiv på Facebook eller Messenger med denne profil.

Hvordan kan man skjule at man er aktiv på Facebook?

Tryk på Indstillinger. Tryk på Aktiv-status. Tryk på Slå Aktiv-status til eller Slå Aktiv-status fra for at slå din Aktiv-status til eller fra.

Kan man se hvornår man sidst har været på Messenger?

Når en bruger logger ind på messenger.com er det i den bagvedliggende kode muligt at se en liste med alle venner, og hvornår disse sidst har været aktive. Dataene ligger i et liste-format (array) og kan uden de store problemer hentes ud og anvendes i anden sammenhæng.

Hvem dukker op på Messenger?

Sådan kan du se, hvem der er aktiv i Messenger: Folk, der dukker op i fanen Aktiv eller har en , er aktive eller for nyligt aktive på Messenger eller Facebook. Når din Aktiv-status er slået til, vises du aktiv, for nyligt aktiv og i øjeblikket i samme chat som dine venner og kontakter på denne profil.

Kan Messenger spores?

At søge i en persons fortrolige oplysninger er ganske enkelt og nemt end som så. Facebook Messenger kan dog også bruges til at spore nogens placeringer ved hjælp af appen.

Kan man regne med aktiv på Messenger?

Når en bruger logger ind på messenger.com er det i den bagvedliggende kode muligt at se en liste med alle venner, og hvornår disse sidst har været aktive.

Kan man bruge Messenger uden at være venner på Facebook?

Du downloader Facebook Messenger applikationen på din Android eller iOS-enhed og åbner denne, så ser du velkomstskærmen, hvor muligheden ”Not On Facebook” er. Der kan du så skrive dit navn, telefonnummer og et billede. Og så er det ellers blot at skrive med alle du ønsker via Facebook Messenger.

Kan man være usynlig på Messenger?

Åbn Messenger. Klik på dit profilbillede i øverste, venstre hjørne, og klik på Præferencer i den lille menu, der dukker op. Klik på menupunktet Aktiv-status i det vindue, der dukker op, og klik på skyderen i højre side af vinduet, så der kommer til at stå "Aktiv-status: Fra"