Table of Contents:

 1. Hvad betyder det at være inaktiv på Discord?
 2. Hvorfor kan jeg ikke dele skærm på Discord?
 3. Hvad er en Discord server?
 4. Hvordan laver man en gruppe på Discord?
 5. Hvad er inaktiv?
 6. Hvor mange bruger Discord 2021?
 7. Hvad bruger man Discord til?
 8. Hvem bruger Discord?
 9. Hvordan laver man roller på Discord?
 10. Hvordan bruger jeg Discord?
 11. Hvilke følgesygdomme kan opstå ved mangel på motion?
 12. Hvor mange dør af inaktivitet?
 13. Hvor mange bruger Discord?
 14. Hvor gammel skal man være for at få Discord?
 15. Er Discord gratis?

Hvad betyder det at være inaktiv på Discord?

Inaktiv status i Discord betyder, at brugeren har været inaktiv i et stykke tid, selvom appen stadig er åben på deres enhed. Hvis din nuværende tilstand er indstillet til Aktiv, ændres den automatisk til Inaktiv efter cirka 5 minutters inaktivitet.

Hvorfor kan jeg ikke dele skærm på Discord?

Gå til Settings (tandhjulsikonet lige til højre for dit brugernavn i den nederste venstre del af Discord-grænsefladen. Rul til App Settings og vælg Voice and Video. Rul til Video Settings og vælg dit videokamera fra rullemenuen. Over til højre har du mulighed for Test Video for at sikre, at alt fungerer korrekt.

Hvad er en Discord server?

Discord er et socialt medie, der primært henvender sig til gamere. Det er et chatforum, hvor man kan spille med vennerne, finde nye teammates, chatte og deltage i diverse gaming-fællesskaber. Her kan du få hjælp til at: Anmelde en besked på din server.

Hvordan laver man en gruppe på Discord?

Sådan oprettes en Discord Server For at oprette din egen server skal du åbne Discord-appen (hvis du ikke har den, download det her ) og opret en konto, hvis du ikke allerede har en. Klik derefter på plusikonet i en cirkel i servervalgskolonnen i venstre side af skærmen. Klik på "Opret en server" til venstre.

Hvad er inaktiv?

inaktiv, adj. 1) som kendetegnes ved mangel på handlen ell. virken. 1.1) om persons manglende virksomhed: uvirksom; spec.: som er uden for aktiv tjeneste.

Hvor mange bruger Discord 2021?

Over 250 millioner computerspillere og folk fra onlinefællesskaber bruger Discord.

Hvad bruger man Discord til?

Discord kan man tale og chatte med en eller flere andre brugere, mens man spiller. Det kan foregå ved lyddeling, hvor man taler sammen, i tekstbeskeder eller ved deling af billeder eller videoer. En del af idéen bag Discord er, at der skabes en følelse af fællesskab og sammenhold blandt dem, der bruger det.

Hvem bruger Discord?

Discord er en gratis Voice over IP-applikation designet til gamere. Den specialiserer sig i tekst-, billed-, video- og lydkommunikation. Discord findes på Windows, MacOS, Android, iOS, Linux og i internetbrowsere. I december 2017 havde Discord omkring 87 millioner brugere og i maj 2018 omkring 130 millioner brugere.

Hvordan laver man roller på Discord?

For at oprette, slette eller give tilladelser til en rolle, så klik på “rolle” fanen i Serverens indstillinger.
 1. Klik på pilen ved siden af serverens navn.
 2. Klik på 'Server indstillinger'
 3. Klik på 'Roller'
 4. For at lave en ny rolle, klik på '+'.

Hvordan bruger jeg Discord?

Discord kan man tale og chatte med en eller flere andre brugere, mens man spiller. Det kan foregå ved lyddeling, hvor man taler sammen, i tekstbeskeder eller ved deling af billeder eller videoer. En del af idéen bag Discord er, at der skabes en følelse af fællesskab og sammenhold blandt dem, der bruger det.

Hvilke følgesygdomme kan opstå ved mangel på motion?

Det gælder mange af de ovennævnte sygdomme - herunder type 2-diabetes, hjertekarsygdomme, visse former for kræft, sygdomme i muskler og led, luftvejssygdomme, psykiske lidelser og overvægt.

Hvor mange dør af inaktivitet?

Hvilke konsekvenser har utilstrækkelig fysisk aktivitet? Hvert år er knap 4.500 dødsfald i Danmark, svarende til 7-8 procent af alle dødsfald, relateret til fysisk inaktivitet (defineret som overvejende stillesiddende fritidsaktivitet) 4. Dødsfald relateret til fysisk inaktivitet medfører årligt 50.000 tabte leveår 4.

Hvor mange bruger Discord?

Over 250 millioner computerspillere og folk fra onlinefællesskaber bruger Discord.

Hvor gammel skal man være for at få Discord?

Hvis du vil bruge Skype i forbindelse med gaming, vil jeg foreslå at du prøver appen Discord i stedet. Der er en aldersgrænse på 12 år, og det bruges af rigtig mange unge mennesker.

Er Discord gratis?

Discord er et gratis program designet til gamere, som kan bruges kommunikation, når man spiller onlinespil.