Table of Contents:

 1. Hvad betyder ordet logi?
 2. Hvad betyder endelsen logi?
 3. Hvad betyder græske?
 4. Hvad betyder ordet omicron?
 5. Hvordan siger man ja på græsk?
 6. Hvordan udtales omicron?
 7. Hvad vil det sige at være objektiv?
 8. Hvordan går det græsk?
 9. Hvad betyder Jamas på græsk?
 10. Hvor kommer omicron fra?
 11. Hvordan udtaler man omega?
 12. Hvad vil det sige at viden skal være objektiv?
 13. Kan man være objektiv?
 14. Er grækere katolikker?

Hvad betyder ordet logi?

Logi betyder omtrent det samme som Bolig.

Hvad betyder endelsen logi?

Fra oldgræsk: -λογία (-logia), som er afledt af λόγος = "betragtning", "udtalelse". Deraf: læren om noget.

Hvad betyder græske?

Navnet "græker" stammer fra latin graecus. Grækerne selv kalder sig for hellenes (ελληνες). I dag er "græker" betegnelse for indbyggerne i det moderne Grækenland, men i antikken boede der grækere fordelt i kolonier i hele Middelhavsområdet; se også oldtidens Grækenland.

Hvad betyder ordet omicron?

Omikron (Ο ο) er et bogstav i det græske alfabet. Lyd som det latinske 'o'. Navnet kommer af ὂ μικρόν (o mikron) "lille o", som skal ses i modsætning til bogstavet Ω, ω, ὦ μέγα (o mega) "store o". Omikron betegnede i oldgræsk en kort vokal, mens omega var tegnet for en lang vokal med samme dannelsessted i munden.

Hvordan siger man ja på græsk?

Lær Græsk
Det uundværligeΚύριες εκφράσεις
5JaΝαι ne
6NejΌχι óhi
7TakΕυχαριστώ efharistó
8Mange takΕυχαριστώ πολύ! efharistó polí!

Hvordan udtales omicron?

* "Omikron" udtales med tryk på den første stavelse. * Det første o udtales som o'et i "ko" eller "klo", mens det andet o udtales som o'et i "sondre". * Den fonetiske udtale er [ ˈoˀmikʁʌn ].

Hvad vil det sige at være objektiv?

som udelukkende bygger på eller tager hensyn til fakta og således ikke er påvirket, præget eller på anden måde under indflydelse af bestemte (personlige) interesser, opfattelser el.

Hvordan går det græsk?

Det antages at det græske alfabet blev bragt til Grækenland af fønikiske købmænd....
DANSKGRÆSK
farveladio
hvordan går detpos ise

Hvad betyder Jamas på græsk?

Yamas er madstedet med god, gedigen mad fra det traditionelle, gammeldags græske køkken - sund og velsmagende mad, der er kræset om!

Hvor kommer omicron fra?

1.1.529) er påvist i Danmark hos rejsende fra Sydafrika. Varianten Omicron (B. 1.1.529) er en ny variant af coronavirus.

Hvordan udtaler man omega?

* Den fonetiske udtale er [ ˈoˀmikʁʌn ]. * På græsk skelnes der mellem stort og lille o. Det store o er det velkendte omega, der eksempelvis ofte bruges i vendingen "alfa og omega", mens det mindre kendte omikron er blevet navn på den nye variant af coronavirusset.

Hvad vil det sige at viden skal være objektiv?

Det betyder i praksis, at forskeren ikke må forfalske, lyve eller på anden vis snyde, og at resultaterne skal være tilgængelige for alle, således at de kan efterprøves.

Kan man være objektiv?

Objektivitet er upartiskhed. Normalt kaldes en antagelse objektiv, hvis den er uafhængig af tilstand, beskaffenhed, ønsker og bestræbelser hos den, der hævder den.

Er grækere katolikker?

Det altdominerende trossamfund er den græskortodokse kirke, der anses for at omfatte over 95% af befolkningen. De største religiøse mindretal består af muslimer og katolikker.