Table of Contents:

  1. Hvad betyder VR på objektiv?
  2. Hvad er Nikon FX?
  3. Hvilket Nikon kamera skal jeg vælge?
  4. Hvad er et spejlløst kamera?
  5. Hvilken brændvidde skal jeg vælge?

Hvad betyder VR på objektiv?

Vibrationsreduktion (VR) Dette nyskabende VR-system minimerer uskarpe billeder, der skyldes kamerarystelse, og giver mulighed for at optage med, hvad der svarer til en lukkertid, der er tre trin (otte gange) hurtigere. * Dette muliggør håndholdt optagelse i skumringen, om natten og selv indendørs ved svag belysning.

Hvad er Nikon FX?

Nikon fremstiller digitale spejlreflekskameraer og kameraer i Z-serien med to forskellige sensorstørrelser, der er kendt som FX-format og DX-format. FX-format kameraer har en billedsensor, der måler ca. 36 mm x 24 mm. ... Objektiver er runde og projicerer et rundt billede ind på kameraets billedsensor.

Hvilket Nikon kamera skal jeg vælge?

Bedre end Nikon D3500 i videooptagelser Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt du skal investere i Nikon D3500 eller denne D7500, så er der især videooptagelsen, du skal fokusere på. Begge DSLR kameraer kan nemlig tage utroligt flotte billeder, men D7500 er lige dét bedre, når det kommer til videooptagelser.

Hvad er et spejlløst kamera?

Hvad er et spejlløst kamera? I modsætning til digitale spejlreflekskameraer, som bruger et spejl til at reflektere lys i søgeren, indeholder spejlløse kameraer – også kaldet kompakte systemkameraer – ikke noget spejl eller nogen optisk søger, og derfor er de generelt mindre end digitale spejlreflekskameraer.

Hvilken brændvidde skal jeg vælge?

Objektiver, der dækker 35-60 mm, ligger i normalområdet. 50 mm er den brændvidde, der svarer bedst til det menneskelige syn. Derfor vil billeder taget på denne brændvidde virke rolige og naturlige at kigge på, samt have minimal fortegning.